≫ 

Filmska akcija srpske policije: Policajci oteli čoveka, sarađivali sa poznatim NARKO-DILERIMA

Jedan od uhapšenih je Goran Kovačević, zvani Goranac, za kog se sumnjalo da je bio prava meta sačekuše sa početka godine, kada je upucan njegov šurak Niko Uskoković

  • 5

Policija u Novom Sadu nakon intezivnog operativnog rada uhapsila je trojicu muškaraca, među kojima i dva policajca, koji se sumnjiče da su učestvovali u otmici Gorana Cvijetića (41) koja se dogodila u ponedeljak, prošle nedelje.

 

Kakva priča: Čika Mile radio kao portir punih 35 godina, nije mogao da skupi za auto, a onda su mu prišli učenici i kolege (FOTO)

 

REKORDNA ZAPLENA U NOVOM SADU: Oduzeto 5 kilograma droge, oružje i municija, uhapšeno troje (VIDEO) (FOTO)

 

Policija je saoptišla da su G.K. (43) i dvojica policajaca D.B. (40) i V.R. (36) uhapšeni i da se terete da su pod pretnjom pištoljem i fizičkim nasiljem primorali četrdesejdnogodišnjeg muškarca da uđe u Audi, ali i da su ga prisilno zadržali u automobilu.

 

Kako Blic saznaje, jedan od uhapšenih je Goran Kovačević, zvani Goranac, za kog se sumnjalo da je bio prava meta sačekuše sa početka godine, kada je upucan njegov šurak Niko Uskoković.

 

Goranac je, podsetimo, prvi šef kriminalne grupe koja je prozivodila i prodavala skank u Vojvodini, a koja je sa tužilaštvom nagodila da im se zapleni sva imovina. On je za to delo bio osuđen na sedam i po godinu zatvora.

 

Za otmicu Cvijetića sumnjiče se i Božidar Bosnić (51) i Nenad Stević (39), dečko ubijene fitnes instruktorke Teodore Kaćanski, koji su nakon jurnjave novosadskim ulicama uhapšeni u pomenutom audiju, dok je u gepeku vozila pronađen Cvijetić.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alek

    31. maj 2017 | 14:06

    Kriminalci u srpskoj policiji....???? CCCCCC..... Ma šta kažete....??!!

  • Jeretik

    31. maj 2017 | 21:54

    Zakonom bi trebalo regulisati da lica koja rade u policiji, za kriminalne radnje dobijaju duplo vecu kaznu od zakonom predvidjene .

  • Vera

    31. maj 2017 | 14:25

    Ima ih koliko hoces.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA