Koljač iz Mirijeva koji je ubio majku i ušetao u policiju go ide na psihijatrijsko lečenje

Tužilaštvo je 27. aprila predložilo sudu da mu se izrekne mera psihijatrijskog lečenja, a sud je taj predlog prihvatio, rekla je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković

  • 1

Viši sud u Beogradu izrekao je meru obaveznog psihijatrijskog lecenja u ustanovi zatvorenog tipa Milanu Vićentiću (33) koji je krajem januara u porodičnom stanu u Mirijevu nožem usmrtio majku Ljubinku (55).

Koljač iz Mirijeva ušetao u policiju i priznao ubistvo: Onda se, odjednom skinuo skroz!

Osumnjičeni za ubistvo majke u Mirijevu završio u zatvorskoj bolnici

Stravične tvrdnje koljača iz Mirijeva koji je ubio majku: Ona sad ide u raj, a ja i otac ćemo za njom

Ova odluka je usledila pošto su veštaci tokom istrage utvrdili da je u trenutku zločina bio neuračunljiv.

Tužilaštvo je nakon toga 27. aprila predložilo sudu da mu se izrekne mera psihijatrijskog lečenja, a sud je taj predlog prihvatio, rekla je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

Vićentić je, nakon što je nožem izbo majku u ranim jutarnjim satima, izašao go i krvav na ulicu, a komšije su odmah pozvale policiju.

Odveo je u stan policiju koja je zatekla ženu izbodenu na podu. Mediji su preneli da je po rukama imala rane koje su ukazivale da se branila.

U to vreme, njen suprug i Milanov otac je bio na poslu.

Mediji su takođe pisali da je Vićentić priznao da je ubio majku, a da je na suđenju rekao da je "mislio sam da to nije njegova majka, već da ju je nešto obuzelo".

- Hteo sam da je spasem. Tog jutra je bio kolaps na planeti Zemlji. Sunce je izašlo na zapadu, pacovi su izlazi iz šahtova, ljudi su ličili na demone. Žao mi je što se sve tako desilo. Kad bih mogao da vratim vreme ne bih tako nešto uradio - prenele su Novosti.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    1. jun 2017 | 20:48

    I zalečiće ga nakon izvesnog vremena, pustiti i on će, posle nekog primirja, opet postati neuračunljiv i ubiti nekoga. Mislim da nam je Zakon neuračunljiv, treba ga menjati i precizirati, a ne da jedan slučaj ima nekoliko tumačenja . Problem kod nas u svim resorima vlasti , pa i pravosuđu ,je što su na čelu osobe bez odgovarajućeg obrazovanja ili ako imaju diplomu za tu struku one imaju pečat nekog brzopoteznog Gigatrenda .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA