≫ 

Jeziva poruka kruži među teroristima nakon najnovijeg napada u Londonu! (FOTO)

Napad u Londonu je bio dovoljan povod teroristima i simpatizerima da slave i pozivaju na nova krvoprolića

  • 10
Foto: Twitter/TerrorEvents Foto: Twitter/TerrorEvents

Pored incidenta na londonskom mostu kada je kombi uleteo među pešake i povredio ljude, spominje se još jedan odvojeni, u pitanju je napad nožem. U međuvremenu se na Tviteru pojavila jeziva poruka koja kruži među teroristima, a koja glasi: "Izvrši svoj džihad i kad si u Evropi" (Do your jihad even while you are in Europe).

KRVOPROLIĆE U LONDONU: Kombijem uleteo među pešake, usledili su napadi noževima i pucnji, most zatvoren! (FOTO) (VIDEO)

Ispod plakata na Tviteru stoji: "Mudžahedini nisu prestali da napadaju nevernike u njihovim zemljama! Kao što su obećali, napali su ponovo! Ono što sledi biće još gore, uz Alahovo odobrenje!

Ova poruka je poznata od ranije na društvenim mrežama kada se u martu dogodio još jedan napad. Podsećamo da je u Mančesteru 22. maja bombaš samoubica usmrtio 22 osobe na koncertu američke pop pevačice Arijane Grande.

Nije poznato da li su svi napadi povezani i da li je i ovo u pitanju teroristički napad, ali svakako je dovoljan povod teroristima i simpatizerima da slave i pozivaju na nova krvoprolića.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Inače, neki od svedoka navode da se začula i pucnjava i da je beli kombi iznenada skrenuo sa ulice ustremivši se na pešake. Kako BBC javlja, uhapšen je jedan muškarac koji na sebi nije imao majicu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi Milojko@

    4. jun 2017 | 06:39

    Jel im taj alah pismeno odobri da vrše pokolje?Vreme je da Hrišćani stanu pod jednu zastavu i da unište te alahovce i alaha

  • Cika Velja

    4. jun 2017 | 08:06

    Mislim da ce gospodo teroristi uskoro narod da vam odgovori!!! E tad ce biti vreme da prizivate alahovu pomoc!!! Srbi od davnina znaju i da kazu,a tako i da urade,a to je:"KOM OBOJCI-KOM OPANCI???

  • Ogi

    4. jun 2017 | 01:52

    Bosno mojaaaa lijepaa milaaa punaaa kratkih patalonaaa ,pantalaaaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA