Tuga u Kladovu: Starac (83) pokušao da se obesi dok je trajala sahrana supruge, sin ga jedva skinuo sa vešala!

- Pacijent je, sa teškim povredama vrata, primljen na Odeljenje centralne intenzivne nege - potvrđeno je u Opštoj bolnici u Boru

  • 1

V. V. (83) iz Kladova pokušao je u subotu da se obesi u svojoj garaži, dok je trajala sahrana njegove supruge. Tragičan ishod sprečio je njegov sin koji je baš u tom trenutku naišao i oca skinuo sa vešala, presekavši bonsekom konopac!

Tragičan epilog potrage za nestalim Nišlijom: Srđan pronađen obešen u magacinu

Kako saznaju "Večernje novosti" V. V. je, dok je trajala sahrana njegove supruge, sa kojom je lepo živeo i duboko patio zbog njene smrti, otišao sa sahrane i ušao u garažu. Napravio je omču, stavio je oko vrata, nakon čega je kanap postavio preko grede i pokušao da se ubije.

U tom trenutku, u garažu je ušao sin V. V. Video je oca kako se davi. Regovao je brzo. Dohvatio je bonsek, koji je bio u blizini, i uspeo da, u poslednjem trenutku, preseče konopac. Nesrećni starac je pao na zemlju, a sin mu je ukazao prvu pomoć i odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Nesrećni V. V. je odmah prebačen u kladovski Zdravstveni centar, gde mu je ukazana prva pomoć, nakon čega je, u kritičnom stanju, prebačen u Opštu bolnicu u Boru.

- Pacijent je, sa teškim povredama vrata, primljen na Odeljenje centralne intenzivne nege - potvrđeno je u Opštoj bolnici u Boru. - Uspeli smo da ga stabilizujemo, ali njegovo stanje još uvek se prati.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA