Vreme čitanja: oko 2 min.

Almi se na očevom grobu zaklinjao da će ostaviti ljubavnicu? Isplivali novi detalji užasa u Skadru

I. N.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za telom Alma i njenog četvorogodišnjeg sina se i dalje traga

  • 0
Alma Arazi, Ergys Arazi Foto-kolaž: Facebook Alma Bushati Arrazi/Ergys Arazi

Ergis Arazi, muž Alme koja se sa troje male dece bacila u reku Bojanu u Skadru, navodno se na očevom grobu kleo supruzi da će da ostavi ljubavnicu.

Kako javlja TopChannel, Almina familija je rekla da su problemi u braku sa Ergisom trajali duže vreme i da su se svađali oko toga kome će deca pripasti ako se razvedu.

Almina porodica tvrdi da je ona početkom godine otišla u Italiju da radi, kako bi zaradila da izgradi kuću u kojoj bi živela sa decom.

Navodno ju je Ergis tada zvao i molio je da se vrati kući. Tvrde da se kleo na očevom grobu da će da raskine vezu koju je imao sa dosta mlađom devojkom.

"Sve ću da prekinem i posvetiću se samo nama", navodno joj je tada rekao Ergis te je Alma, nakon samo mesec dana boravka u Italiji odlučila da se vrati u Albaniju.

Kako je porodica rekla, Alma nije povela decu sa sobom u Italiju, jer je stalno radila, a navodno ni Ergis nije hteo da potpiše saglanost da ih prevede preko granice. Deca su bila sa njim, odnosno sa suprugom njegovog brata.

Inače, mediji navode da su se Ergis i Elma upoznali dok je on još bio u školi. Navodno su se upoznali preko rođaka i otišli su zajedno za Nemačku, gde su dobili dve ćerke. Brak im je bio skladan.

Navodno su stvari krenule nizvodno po povratku u Albaniju. Iako mu je Alma rodila sina nisu bili bliski kao pre. Navodno je Ergis imao više vanbračnih veza, ali je ova poslednja uništila Almu.

Prema navodima medija, Alma je na mobilnom telefonu pronašla fotografije i video zapise Ergisove prevare. Odmah se požalila sestrama o tome šta je njen muž uradio.

Podsetimo, Alma je 2. maja nestala sa decom, a Ergis je tek 3. maja prijavio njihov nestanak. Sutradan je u reci Bojani ribar pronašao telo njihove najstarije ćerke. Juče su ronioci pronašli telo i druge devojčice, dok se za Alminim i telom četvorogodišnjeg dečaka i dalje traga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA