Drama na beogradskom aerodromu: Komunalni policajac pokušao da zaustavi Izraelce koji nisu hteli da plate parking, a onda je vozač dao gas!

Turisti su odbili su da plate parking

  • 14

Na aerodromu "Nikola Tesla" komunalci su ponovo bili meta napada bahatih putnika! Državljani Izraela, njih trojica, "pokosili" su automobilom komunalnog policajca, polomivši rampu na izlasku sa parkirališta, pišu "Večernje novosti". Nakon kraće potere za bahatim vozačem, policija je privela trojicu stranaca, odredivši policijsko zadržavanje od 48 sati Izraelcu C. D., koji je bio za upravljačem automobila.

HAOS NA AERODROMU: Posle tuče komunalnog policajca i nelegalnog taksiste, obojica završili u bolnici

Poslednji dolazak putničkog aviona na beogradski aerodrom imao je dramatičan epilog na parkiralištu za automobile. U incidentu koji se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka teže povrede zadobio je jedan komunalni policajac, dok su tri izraelska državljanina privedena u policijsku stanicu Surčin.

Turisti, koji su vozili rentakar automobil, odbili su da plate parking, nakon čega su zaposleni sa parkirališta pozvali u pomoć policiju i komunalne policajce. Komunalni policajac prvi je došao do mesta incidenta i na naplatnoj rampi pokušao da zastavi njihova kola.

- Motorno vozilo ugrožavalo je bezbednost lica u neposrednoj blizini i komunalni policajac je pokušao da ga zaustavi ispred naplatne rampe na aerodromu - navode u Komunalnoj policiji grada.

- Međutim, vozač spornog motornog vozila nije želeo da se zaustavi i tom prilikom je probio rampu i povredio našeg operativca. Usled siline udarca, nabacio ga je na haubu.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Ne zaustavljajući se, trojica Izraelaca, starosti od dvadeset tri do dvadeset pet godina, automobilom su pokušala da pobegnu sa prostora beogradske vazdušne luke. Međutim, na putu im je stala policijska patrola.

Nakon završetka uviđaja, odvedeni su u stanicu MUP u Surčinu, gde je C. D. zadržan do 48 sati zbog saslušavanja za krivično delo i napad na službeno lice. Druga dva lica su puštena na slobodu.

Komunalni policajac prevezen je u KBC Zemun, gde su mu konstatovane teže telesne povrede noge i ukazana medicinska pomoć.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    6. jun 2017 | 13:55

    E a da smo mi tako bahati u Izraelu bili bi napunjeni mecima i ne bih stigli a reci

  • Marijana Bakov

    6. jun 2017 | 15:17

    Da su ovo uradili u Izraelu , zavrsili bi u zatvoru.Moj dever kao tinejzer je dobio dobre batine od Izraelske policije jer je preglasno pustao muziku.Nema cile mile,red i zakon mora da se postuje .

  • Nije steta za komunalca

    6. jun 2017 | 13:49

    Belog srbina u Srbiji, svi redom gaze.. sta je ovde cudno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA