≫ 

Demoliran ulaz, izjave prestravljenih svedoka: Jutro posle, nekoliko sati od krvavog sukoba navijača kod Bloka 45 (FOTO)

Očevici su za Telegraf.rs prepričali da je bilo strašno

  • 32

Ulazna vrata zgrade

Samo nekoliko časova nakon krvavog incidenta kod Bloka 45, u ulici Dr Ivana Ribara, jutro deluje mirno, ali po ljudima koji su prolazili nešto pre sedam časova dalo se nazreti da je noć bila vrlo burna.

NAVIJAČ UPUCAN U STOMAK SE BORI ZA ŽIVOT: Drama posle sukoba Delija i Grobara na Novom Beogradu!

Pucnjava i masovna tuča Delija i Grobara na Novom Beogradu: Policija s kalašnjikovima blokirala kraj, ima ranjenih (FOTO)

Nema tragova krvi, nema štangli, ali nakon boljeg razgledanja mesta gde se odigrao sukob između navijača Zvezde i Partizana, uočili smo da je ulaz 98 Dr Ivana Ribara totlano demoliran.

Kako su nam prepričali svedoci, strana koja se povlačila pred naletom huligana je pobegla u taj ulaz, a onda je usledilo strašno kamenovanje. Stakla su popucala, a čak su kamenice i cigle došle i do stanova ljudi na prizemlju, srećom, bez oštećenja na vratima.

Prema rečima Nade Macure, u pitanju je muška osoba starosti oko 19 godina koja je zadobila ustrelnu ranu u predelu stomaka sa izuzetno otežanim disanjem. Reč je o teškom traumi, precizirala je ona.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Policije od jutros nema, a evo šta su nam rekli stariji sugrađani koji su sinoć pratili sve.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

- Izašao sam na prozor, video sam dve grupe mladića. Prvo su se svađali neko vreme, a onda je nastao haos. Bogami, sve je potrajalo dobrih 30 minuta, dok nije došla policija. Onda su se začuli i pucnji, ali ja nisam video da neko pada na zemlju, samo su se razbežali - prepričao nam je jedan penzioner.

Ulazna vrata zgrade Novi Beograd

Gospođa srednjih godina je takođe pratila sukob, ali je imala samo zvuk, ne i sliku.

- Gospode, nisam smela da izađem na prozor! Čula sam svađu, čula sam jauke, ali se nisam usuđivala da se pojavim na prozoru, naročito ne nakon pucnjave.

staklo

Momak koji je šetao psa nam je pokazao gde se sve odigralo, ali, krvavih tragova nije bilo. Opisao da je bilo "poštene jurnjave" oko zgrada i da se sve završilo tako što je demoliran ulaz.

Inače, što se tiče stanja povređenog mladića koji je sinoć hitno prebačen na reanimaciju u KBC Zemun, iz te bolnice su nam rekli da se pacijent i dalje nalazi u šok sobi, međutim, nisu želeli da nam iznose bilo kakve informacije o stanju teško povređenog mladića.

Podsećamo vas i na ekskluzivni video od pre par nedelja kada je doslo do brutalnog sukoba Delija i Grobara ispred Hrama Svetog Save:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jezevica

    9. jun 2017 | 07:55

    Hapsi milicijo i pravac rudnik minimum 10 godina

  • Radjevac

    9. jun 2017 | 08:37

    Ovo je prevrsilo svaku meru i bezobrazluk...Dozovite se pameti ovo je sport a ne ratna zona..To sto svoj visak energije a imate ga previse,trosite u tucama po ulicama.Lepsu sliku bi poslali da ste se organizovali da nekom poljoprivredniku pomognete u berbi voca ili bilo sta lepo i korisno za srbiju...Kanalisali bi taj visak besa i frustracije na jedan lepsi i humaniji nacin..Ovako ste samo jadna rulja koja ne ume na neki lepsi nacin da skrene paznju na sebe...Jadno,jadno i bedno da nemam reci...

  • Hulk

    9. jun 2017 | 08:13

    To ste vi stariji napravili od njih,okretanjem glave od problema...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA