≫ 

Prvi Lavirint ljubavi u Srbiji: Deluje na plodnost, ispunjava želje i privlači životne partnere (FOTO) (VIDEO)

Da li ćete krenuti u Zrenjanin uskoro?

  • 1

Lavirint je jedan od najstarijih simbola što ga čovečanstvo poznaje. To je mesto moći na koje dolazimo po energiju potrebnu za ostvarivanje naših ciljeva. Uloga mu je da nam omogući duboke spoznaje u zavisnosti od toga koja je vrsta lavirinta. Tako bi se u najkraćem mogla sažeti suština izgradnje i otvaranja lavirinta ljubavi i stvaralaštva, prvog takvog ne samo u Zrenjaninu već i u Srbiji.

HIT U ZRENJANINU: Patke na jezeru bez problema prešle na letnje računanje vremena (VIDEO)

Ovo jedinstveno mesto puno uzvišene i pozitivne energije otvoreno je uz zvuke gonga i keltske harfe.

- Ideja o nebeskim lavirintima datira od pre par godina kad je Branko Lovrenčić projektovao Happy centar. Tokom gradnje lavirinta ispoštovani su svi aspekti, satnica početka izgradnje, satnica svakodnevnih aktivnosti u njemu, položaj strana sveta, ulaza, tačnog oblika kao i najsitniji detalji u gradnji – kaže Maja Halasev o izgradnji Venerinog lavirinta ljubavi jednog od 9 koliko ih postoji.

Sada kada je tek izgrađen, lavirint je poput tek proklijalog semena. Da bi narastao do pune snage, potrebna mu je pažnja ljudi. Hodajući kroz njega, ljudi ga bude, a on zauzvrat sve snažnije stvara potrebnu inteligenciju i energiju.

Lavirint je složena i naizgled zbunjujuća struktura, ali nije izgubilište. Najčešća greška je stav prema lavirintu kao mestu sa mnogo izbora, stazi koja iznenada završava u slepim ulicama ili građevini iz koje je neophodno teško pronaći put prema izlazu. To su izgubilišta, a na ovom mestu je stvoreno nešto potpuno drugačije.

Lavirint mora da sadrži sledeće elemente: jedan ulaz, stazu koja vijuga ili više puta skreće, nepostojanje raskrsnica, nepostojanje slepih ulica, jedno središte, ista staza vodi do izlaza i izlaz je zapravo ulaz.

Ukoliko se sagledaju svi elementi, brzo se uočava da se u lavirintu ne može izgubiti! Sve što osoba koja hoda lavirintom mora činiti jeste da hoda. Ukoliko se ne okrene i ne krene nazad, doći će do središta. Tamo sledi okret i vraćanje istim putem nazad.

Lavirint deluje na: plodnost, ostvarenje želja, ljubav, lepotu, šarm, zadovoljstvo, čistoću, ispravno ponašanje, okultno znanje, udobnost, partnere i odnose, umetnost, muziku, poeziju, sve vrste stvaralaštva, vozila i životno obilje.

Lavirinti predstavljaju drevnu zagonetku, služe kao "portali" za istraživanje svoje vlastite unutrašnjosti, ali i multidimenzionosti sveta u kojem živimo, a od kojeg zapažamo samo jedan mali deo. Zbog toga je, osim gradnje lavirinta u punoj veličini, zanimljivo zbližiti se s njima na nivou vlastite svesti.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/ilovezrenjanin.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA