≫ 

Tramp menja politiku prema Kubi: Vraća oštre mere

Neimenovani američki zvaničnik izjavio je da su Trampovi saradnici blizu kraja sveobuhvatne revizije politike prema Kubi i da se očekuje da će u narednim danima preporuke biti poslate timu za nacionalnu bezbednost i predsedniku

  • 0

Američki predsednik Donald Tramp otputovaće u Majami do kraja nedelje kako bi objavio novu politiku prema Kubi čime bi mogle biti pooštrene regulative u oblasti trgovine i putovanja, koje je ublažio njegov prethodnik na toj funkciji Barak Obama.

POSLEDNJI OBAMIN POTEZ ŠOKIRAO SVET: Ukinuo politiku otvorenih vrata za kubanske migrante

Neimenovani američki zvaničnik izjavio je da su Trampovi saradnici blizu kraja sveobuhvatne revizije politike prema Kubi i da se očekuje da će u narednim danima preporuke biti poslate timu za nacionalnu bezbednost i predsedniku.

Prema navodima zvaničnika, planirano je da Tramp iznese novi pristup u petak, 16. juna, tokom govora u Majamiju, ali je odgađanje moguće ako bude potrebno dodatno vrieme za donošenje odluke.

Amerika je u martu prošle godine ublažila određene restriktivne mere prema Kubi.

Neposredno posle ublažavanja regulativa Obama je sa suprugom Mišel posetio Kubu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA