≫ 

HTEO DA JE ODVEDE NA SILU: Sveta Ilić (55) krenuo sa puškom u prosidbu

- Sveta nikako nije mogao da preboli raskid. Pokušavao je na sve moguće načine da je nagovori da mu se vrati. Hteo je pošto-poto da Dara bude njegova i da je oženi. Rešio je da je odvede na Kosovo i da tamo osnuju porodicu - kaže poznanik Svete Ilića

  • 4

Jedan nesrećni đuvegija krenuo je 13. juna oko 17 sati u prosidbu, ni manje, ni više nego sa automatskom puškom. Sveta Ilić (55) je hteo na silu da oženi Daru C. i odvede je na Kosovo, ali su policajci iz Bujanovca dobili prijavu o pucnjavi i uhapsili ga.

Pop upucan pred ženidbu! Primio osam metaka u zadnjicu i noge u sačekuši

Sve se odigralo u Hilandarskoj ulici u Bujanovcu gde živi Dara Crevar, izbeglica iz Bosne, koja je ranije bila u ljubavnoj vezi sa Svetom, ali se zbog čestih trzavica razišla s njim.

- Sveta nikako nije mogao da preboli raskid. Pokušavao je na sve moguće načine da je nagovori da mu se vrati. Hteo je pošto-poto da Dara bude njegova i da je oženi. Rešio je da je odvede na Kosovo i da tamo osnuju porodicu - kaže poznanik Svete Ilića.

Sveta je u utorak pozvao Daru i najavio joj da će doći po nju, ali ju je, kad je došao, zatekao sa drugim muškarcem.

- Sveta je u prosidbu krenuo sa automatskom puškom! Za sada je nejasno da li je naumio da posle prosidbe slavi ili se unapred naoštrio za obračun? Kada je stigao ispred zgrade u Hilandarskoj 17, bivšu devojku je zatekao u zagrljaju drugog muškarca! Dok joj je prilazio, video je kako se na ulici mazi i ljubi sa njemu nepoznatim čovekom. Pao mu je mrak na oči, odmah je potegao pušku i počeo da puca! Dara je počela histerično da vrišti, dok je njen prijatelj potrčao koliko ga noge nose - kaže naš sagovornik.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Brzom reakcijom komšija i policije, Sveta je uhapšen.

- Sreća je da niko nije stradao! Nesuđeni mladoženja je bez problema uhapšen i priveden u policiju. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti saslušan kod tužioca. Nije se opirao dok su ga policajci privodili. Ništa nije hteo da kaže, već je ćutke i pognute glave ušao u maricu - prepričava za "Alo" očevidac događaja.

Dara C. je u policiji izjavila da se razišla sa napasnikom i da je na njihovu vezu stavila tačku.

- Posle raskida sam sebe smatrala slobodnom ženom, koja može da se viđa sa drugim muškarcima. Sveta je mislio da može da me poseduje, zbog čega smo često imali nesuglasice i zbog čega sam prelomila da ga ostavim - izjavila je žena koja se našla na meti pomahnitalog mladoženje.

Zbog nošenja oružja i pucanja, Sveta je zaradio tri krivične prijave. On se tereti za ubistvo u pokušaju, ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeno držanje oružja.

- Osnovano se sumnja da je upotrebom automatske puške, koju je posedovao bez dozvole, pokušao da ubije Daru i njenog udvarača, kao i da je ugrozio prolaznike koji su se u to vreme zatekli na ulici - objašnjava izvor blizak istrazi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA