Fotkao je golu Srpkinju: Kad joj vidite polni organ, shvatićete da ima ruku viška! (FOTO 18+)

Poznati fotograf ponovo iznenađuje

  • 5

Fotograf Vojislav Marković i njegova umetnička fotografija mlade, samohrane majke za kratko vreme je podigla prašinu na internetu. Golotinja nije samo golotinje radi, već iza fotografije stoji dublje značenje i mnogo više od onoga što se čini na prvi pogled.

Mladenci tražili da se slikaju skroz goli: Fotograf iz Novog Sada im je ispunio želju, evo kako su ispali (NECENZURISANE FOTO)

Njegov status prenosimo u celosti.

"Fotografisao sam mladu, samohranu majku koja je prinuđena da radi nekoliko poslova da bi obezbedila egzistenciju za sebe i dete. Naravno da se to drastično odrazilo na njeno zdravlje i veliki gubitak kilaže.

Zato smo napravili ovu konceptualnu fotografiju protiv zloupotrebe žena.

Zašto ovakva fotografija i zašto donji veš (ili kupaći kostim) od muških ruku?

Neka svako izvuče svoj zaključak.

Kako ja to vidim: poznato je da žene traže jake muškarce, pogotovo one koji imaju određeni status u društvu i moć, pored toga ženama je jako bitna materijalna sigurnost. U tom smislu su spremne da urade svašta sa sobom samo da bi uhvatile što "krupniju ribu", naravno svaka u okviru svojih mogućnosti.

Tu na scenu stupa zloupotreba žena od strane modne industrije, kozmetičke industrije, trendova koje nameće estetska hirurgija i na kraju i poslodavaca koji su mahom muškarci. Dobro, poslodavci u Srbiji zloupotrebljavaju sve radnike, ali ipak mi se čini da najviše tu stradaju upravo žene.

Svaki taj situiran i moćan muškarac svašta je činio i svašta čini da bi došao do novaca, statusa i moći da bi mogao da ima žene po svom ukusu i želji. Upravo u tom procesu, kao poslodavac ili na neki drugi način, on verovatno zloupotrebljava nečiju majku, sestru ili ćerku samo da bi mogao da ugadja ženi koju voli ili koja mu se svidja. Nakon nekog vremena, kada se zasiti, tu istu ženu zameni sa nekom novom dok ova prva ostaje (najčešće) sama sa decom da se bori za život i egzistenciju.

I tako se vrtimo u jednom zatvorenom krugu događaja koji vode jedan ka drugom pri čemu žene u celom tom procesu, najčešće, ostaju kao žrtve."

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Izvor: Vojislav Marković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milojko

    15. jun 2017 | 22:46

    Baš je neuhranjena.

  • Na zalost

    15. jun 2017 | 23:06

    Tacno

  • Iskreno

    16. jun 2017 | 11:14

    Slika je dobra ali je jako loše što je spreman da briše komentare koji mu se ne sviđaju. Da li je to odraz ne sigurnosti ako jeste nemaš razloga jer si dobro odradio polutonove i kompoziciju iz kojih se da zaključiti da si umetnik jer lakoća sa kojom si uradio dva osnovna elementa koji kvalifikuju jedan rad u umetničko delo tebi idu prirodno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA