≫ 

Pošao bratu na sahranu, pozlilo mu u vožnji i izgubio stariju ćerku: Detalji užasne nesreće kod Višegrada

Još nisu razjašnjene okolnosti pod kojima je u subotu oko 21 sat automobil "ford fokus" kojim je upravljao Đorđe Vidaković sleteo u reku

  • 4

Porodica Vidaković je u stravičnoj nesreći kod Višegrada izgubila jednu ćerku, dok je druga teško povređena. Porodica je automobilom sletela u kanjon reke Rzav u Dobrunu kod Višegrada, nakon čega je Stoja Vidaković (34)  preminula juče ujutru u bolnici u Foči, dok su njeni otac Đorđe, majka Stanica i sestra Ivana (32) povređeni.

 

Porodica Vidaković iz Užica sletela u kanjon kod Višegrada: Jedna ćerka poginula, druga teže povređena

 

Još nisu razjašnjene okolnosti pod kojima je u subotu oko 21 sat automobil "ford fokus" kojim je upravljao Đorđe Vidaković sleteo u reku. Poznato je da je porodica Vidaković krenula u Štrpce na sahranu brata Đorđa Vidakovića.

 

- U subotu predveče im je javljeno da je u Štrpcima, odakle je Đorđe rodom, preminuo njegov brat. Spremili su se na brzinu i krenuli kod familije u Republiku Srpsku preko Dobruna. U šoku sam, saznanja o nesreći su veoma štura. Jedino što mi prolazi kroz glavu jeste da je Đorđu pozlilo za volanom, posle vesti o smrti brata - priča za "Alo" Stojina poznanica.

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

 

Iz Policijske uprave Foča su potvrdili da je Stoja preminula od posledica povreda.

 

- Devojka je preminula juče oko 3.30 u Univerzitetskoj bolnici u Foči, gde se nalazi i njena majka, koja je u stabilnom stanju - rekla je portparol PU Foča Svetlana Govedarica.

 

Prema njenim rečima, ćerka Ivana je zbog teških povreda kičme prevezena iz užičke bolnice u Beograd na lečenje, dok je Đorđe zadržan u bolnici u Užicu i stabilnog je zdravstvenog stanja.

 

Stojino telo je, kako tvrde poznanici porodice Vidaković iz Užica, preneto u Sarajevo na obdukciju.

 

Inače, prijatelji ove porodice za njene članove imaju samo reči hvale. Stoja Vidaković je završila turizam na PMF-u u Novom Sadu. Dugo je radila u hotelu na Zlatiboru,  a prošle godine se zaposlila u jednoj osguravajućoj kući u Užicu.

 

Stojina majka se 2016. penzionisala kao medicinska sestra u ambulanti na Zlatiboru, dok je Đorđe šef sekcije za putnički saobraćaj u Užicu.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA