Srpski ambasador zaratio sa britanskim plemićima zbog kuće: Žali se na komšinicu bogatašicu jer narušava privatnost (FOTO)

- To ne bi samo uticalo na moje diplomatske aktivnosti već i na ozbiljno narušavanje privatnosti ambasadora i njegove porodice - navodi se, između ostalog, u žalbi

  • 3

Ledi Sofija Hamilton, aristokratkinja i poznati bivši model iz Velike Britanije, naljutila je svoje komšije u luksuznom londonskom kvartu, jer joj nisu dozvolili da proširi svoju vilu vrednu 12 miliona funti.

Najcrnji bilans koga su se svi bojali: 79 ljudi poginulo u Londonu, evo kako sada izgleda pakleni toranj (VIDEO)

Potpuno neočekivano: Independent je sajt broj 1 u Britaniji!

Ona i njen suprug upali su u konflikt sa ambasadorom Srbije u Velikoj Britaniji, kada je par smislio da proširi spavaću sobu na krovnu terasu, a u prizemlje smeste teretanu i igralište za decu.

Međutim, ugledni par se suočio sa velikim otporom komšija u Kensingtonu, a ovo nije prvi put da Sofija i njen suprug, inače poznati bankar, ljute komšije. Oni su još 2015. godine imali "interesantnu" ideju da naprave ogroman podrum sa bazenom, ali su se u nekom trenutku predomislili.

Najsvežije planove uočio je ambasador Srbije Ognjen Pribićević, koji je ukazao na to da će ovo proširivanje ugroziti njegovu privatnost, prenosi Dejli Mejl.

Tim povodom, dr Pribićević je najavio žalbu Ministarstvu spoljnih poslova jer ga remeti "haos koji preti da će remetiti njegove svakodnevne aktivnosti kao ambasadora Srbije".

Printskrin: Google street view Printskrin: Google street view

U pismu koje je uputio Savetu Kensingtona dodao je: "Ako predlog bude usvojen, Lejdi Sofija i njen suprug, ali i njihovi gosti će imati direktan uvid u ono što se dešava u mojoj bašti, staklenikui spavaćoj sobi.

- To ne bi samo uticalo na moje diplomatske aktivnosti već i na ozbiljno narušavanje privatnosti ambasadora i njegove porodice.

Njegovo mišljenje deli i još jedan komšija, Portia Roulands, koja živi u neposrednoj blizini:

- Radivi na imanju imaće veliki uticaj na buku i smetnje koje ćemo osetiti u našoj kući.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vota

    21. jun 2017 | 17:42

    A on inace potice iz zemlje gde se postuje red u gradjevinarstvu ne pravi se buka komsijama i ne gleda se u tudje dvoruste.

  • Jeretik

    21. jun 2017 | 17:58

    Direktan uvid u ono sto se desava u basti , stakleniku i spavacoj sobi . Pa kad britanska vlada ima uvid u sve ostalo sta se sekiras za ovo malo preostalo .

  • Lupa

    23. jun 2017 | 17:43

    Ambasador se malo zaneo, u Srbiji mu to nije smetalo, ali u belom svetu svi izigravaju aristrokraciju. E Bogo dragi, kakav li mu je komsiluk u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA