Ivana je upala u spavaću sobu svoje sestre Sare (14) i dva puta je ubola u grudi! Jezivi detalji ubistva u Gračcu (VIDEO)

Visoka, mršava devojka, očajnog izraza lica i gotovo na rubu plača, izvedena je iz policijskog automobila i dovedena pred sudijom istrage

  • 0

Ivana Čude (27), osumnjičena je za teško ubistvo svoje sestre od tetke Sare Čirjak (14), ispitana je u Županijskom državnom tužilaštvu u Karlovcu, saopštilo je tužilaštvo ne navodeći imena osumnjičene i žrtve.

Rešena misterija stravičnog zločina u Gračcu: Sestra monstrum nožem izbola mlađu sestru! (VIDEO)

Saopšteno je i da se Ivana Čude sumnjiči da je 20. juna oko 7 sati u porodičnoj kući u Maloj Mili kod Gračca usmrtila maloletnicu. S tom namerom je oko 7 sati ušla u njenu spavaću sobu u potkrovlju kuće. Sa oštrim predmetom, kako "Index" piše najverovatnije sekirom, dva puta ju je ubola u grudni koš teško je povredivši. Nesrećna maloletnica je od zadobijenih povreda preminula.

Nije saopšteno šta je motiv ubistva i da li mu je prethodio kakav sukob. Nakon ispitivanja u tužilaštvu, Ivana Čude je dovedena pred sudije istrage Županijskog suda u Karlovcu, a tužilaštvo je tražilo da je se pritvori zbog mogućeg uticaja na svedoke i izrazito teških okolnosti počinjenja dela. Ovo poslednje odnosi se na činjenicu da je ubijena maloletnica, a za ovakvo delo kazna zatvora može da bude i do 40 godina, piše hrvatski "Večernji list".

 

Svega petnaestak minuta trajalo je ispitivanje Ivane Čude, 27-godišnje devojke. Ivana je dovezena na ispitivanje pred zamenika Županijske državnog tužioca Mladena Krajačića u pratnji advokata kojeg je dobila po službenoj dužnosti.

Visoka, mršava devojka, očajnog izraza lica i gotovo na rubu plača, izvedena je iz policijskog automobila i dovedena pred sudijom istrage. Na Ivaninom licu gotovo da se može videti sav teret, očaj i strah koji se na njena leđa nadvio nakon kobnog jutra u utorak na imanju njenog oca u Žuljinama na Velebitu, piše "Večernji list".

Šta je bio motiv da gotovo dvostroko mlađu sestru proreže nekoliko puta, i zada joj ubod u grudni koš, koji je za Saru bio koban, pokušaće da saznaju istražitelji. Susedi i porodica ni dva dana nakon tragedije ne znaju šta bi mogao da bude motiv.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA