Totalni pakao u Kikindi: Ovakvo nevreme skoro nije viđeno (FOTO)

U okolnim selima koja se nalaze na otvorenom prostoru bez zaštitnog pojasa, meštani kažu da je nevreme bilo još snažnije

  • 5

Snažno nevreme praćeno olujnim vetrom, grmljavinom i padavinama zadesilo je područje severnog Banata negde oko 19 sati i 30 minuta.

DRAMATIČNO UPOZORENJE: Evo dokle će da traje PAKAO U SRBIJI (PROGNOZA RHMZ)

Foto: Dragana Dukic Foto: Dragana Dukic

Na teritoriji grada Kikinde oluja je iza sebe napravila pravu pustoš, u centru grada polomljeno je drveće, padale su reklamne table i crep sa krovova.

U okolnim selima koja se nalaze na otvorenom prostoru bez zaštitnog pojasa, meštani kažu da je nevreme bilo još snažnije.

Foto: Dragana Dukic Foto: Dragana Dukic

Građani Kikinde koji su nakon strašne oluje prošetali gradom zabeležili su neprijatne scene koje su se mogle videti na svakom koraku-polomljeno drveće, grane, table, crepovi pa čak i delovi baštenskog nameštaja leteli su po gradu.

Foto: Dragana Dukic Foto: Dragana Dukic

-Vetar je toliko snažno duvao da je kišu nosio vodoravno, prokomentarisao je Goran Jočić.

Foto: Dragana Dukic Foto: Dragana Dukic

-U momentu kada je počela oluja krenuli smo iz Ruskog Sela ka gradu, vetar je toliko snažno duvao da su nam grane letela ne automobile-rekao je Mirko S.

(Dragana Ivanić)

Daljinac baner

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA