Jako nevreme sve bliže Srbiji, grad i gromovi došli do Bosne: Pogledajte kakav je haos napravilo u Hrvatskoj (FOTO) (VIDEO)

Posebno dramatično bilo je u Novigradu, gde su olujni oblaci potpuno zamračili nebo, što se vidi na brojnim fotografijama objavljenim na društvenim mrežama

  • 3

Jako nevreme i kiša sa gradom veličine lešnika pogodilo je Hrvatsku u toku popodneva, javljaju danas hrvatski mediji.

ŽESTOKO NEVREME SVE BLIŽE SRBIJI: Olujni oblaci poharali Sloveniju i idu ka Hrvatskoj!

Dnevnik.hr piše da je nevreme iz Slovenije stiglo u Hrvatsku, najpre u Zagorje i Istru, da bi se zatim proširilo na Kvarner, a kako se navodi nevreme je čupalo stabla.

Jutarnji.hr prenosi da je posebno dramatično bilo u Novigradu, gde su olujni oblaci potpuno zamračili nebo, što se vidi na brojnim fotografijama objavljenim na društvenim mrežama.

Nezavisni portal grada Poreča parentium.com, piše da je glavni udar olujnog nevremena sa gradom trajalo nekoliko minuta, a da su zbog njega letele reklame, stolice, crepovi, stolovi, suncobrani i tende, kontejneri i kante za smeće, a borove iglice, granje i lišće začepili su rešetke kanalizacije, zbog čega su određeni delovi grada neko vreme "plivali", a da je više vozila ostalo zarobljeno u kišnim jezerima.

U toku poslepodneva Unsko-sanski kanton zahvatilo je jako nevreme sa pljuskovima, vetrom, ledom i udarima gromova, a u pojedinim delovima kantona došlo je do prekida struje.

Nevreme je zadesilo područje Bosanske Krupe, Cazina i Velike Kladuše, gde je došlo do prekida snabdevanja električnom energijom, prenosi Klix.ba. Za sada nema podataka o eventualnim štetama.

Pogledajte snimke:

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA