Nju su krvnički tukli zbog seksa sa strancima, njega jer je pocepao Kimovu sliku: Brutalno mučenje zatvorenika u Severnoj Koreji?! (VIDEO)

Šokantan snimak navodno prikazuje šta se događa unutar severnokorejskih zatvora

  • 14

Na internetu je objavljen video iz 2011. godine koji navodno dokazuje da muče zatvorenike u Severnoj Koreji. Video je sada opet objavljen nakon što se postavilo pitanje kako je umro američki student Oto Vormbir.

Pakleni logori Kim Džong Una: Ćelije su visoke samo 50 cm, logoraši rade 20 sati, u izmetu krava traže hranu ili jedu leševe! (VIDEO)

Kristijan je bio u Severnoj Koreji i plesao na najopasnijoj granici na svetu: Otkrio nam je sve što nismo znali o Kimu (FOTO)

On je bio uhapšen i osuđen na 15 godina prisilnog rada. Ove godine je vraćen u SAD gde je šest dana kasnije umro.

Šokantan snimak navodno prikazuje šta se događa unutar severnokorejskih zatvora. U prvom delu vidi se kako agent državne bezbednosti premlaćuje ženu optuženu za seks sa muškarcima iz Kine i Južne Koreje, a u drugom brutalno premlaćivanje i mučenje muškarca, piše news.com.au.

Žena je odbacivala sve optužbe za koje ju je agent teretio, ali to njega nije sprečavao da je sve vreme brutalno napada, vuče za kosu, udara i gura po sobi. Muškarac je trpeo teške batine tokom ispitivanja, dok je agent pokušavao da utvrdi zašto je navodno pocepao sliku Kim Džong Una.

Podsetimo, student Oto Vormbir bio je u turističkoj poseti Severnoj Koreji kad je uhapšen zbog navodne krađe propagandnog postera iz hotela u Pjongjangu prošle godine. Ne zna se zašto je završio u komi. Lekari Univerziteta u Virdžiniji su rekli kako je student pretrpeo ozbiljna oštećenja na mozgu. Njegova porodica sumnja da su ga u Severnoj Koreji mučili.

Već su ranije neki zatvorenici tvrdili da su ih u zatvorima mučili i to kako bi priznali zločine koje nisu počinili.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naza

    26. jun 2017 | 14:50

    Pod br.1.Americka propaganda,a pod broj 2.Mislite da je u americkim zatvorima bolje,neka prikazu njihove,, demokratske torture,,

  • xdfb

    26. jun 2017 | 13:40

    ne verujte americkoj propagandi!

  • Vm

    26. jun 2017 | 17:46

    A sad da vidimo kako to amerikanci rade u Gvantanamu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA