Novi detalji iz istrage ubistva u Nišu: Saško Ludak se vozio samo blindiranim "mercedesom" (FOTO)

Blindiranim autom došao je i kobnog dana do zgrade Palate pravde gde je imao zakazano suđenje, ali je, po navici, odlučio da posle odloženog ročišta, ode na piće u kafe "Pandora"

  • 27

Aleksandar Barjaktarević (36), zvani Saško Ludak koji je ubijen 26. juna u sačekuši zajedno sa Žarkom Savićem Ćentom ispred kafea "Pandora" u Nišu vozio se blindiranim "mercedesom". Barjaktarević je prošle godine ostao bez noge kada mu je pod "golf" postavljena bomba, a promenio je i prezime, uzevši ženino Barjaktarević.

Ovo je ubijeni Saško Ludak, izrešetan u Nišu (FOTO)

Sutra sahrana Saše Ludaka i Ćente, ubijenih u sačekuši u Nišu (FOTO)

Blindiranim autom došao je i kobnog dana do zgrade Palate pravde gde je imao zakazano suđenje, ali je, po navici, odlučio da posle odloženog ročišta, ode na piće u kafe "Pandora". Sumnja se da je ubica znao njegove navike.

- Velika je verovatnoća da je Barjaktarević bio glavna meta napada, a da je Ćenta bio samo slučajna žrtva jer je zasmetao ubici. Kada su izlazili iz kafića, on je išao napred i prvi se sreo s ubicom, koji ih je sačekao na ulici, maskiran kacigom i sa pištoljem u rukama.

Moguće je da je Ćenta pokušao da se suprotstavi napadaču, da posegne za oružjem ili nešto slično, ali mu je ovaj pucao u glavu i grudi, a potom odmah i u Barjaktarevića, koji je išao iza njega. Čim je ispalio hice na Barjaktarevića, ubica se dao u trk - kaže izvor za Alo.

Aleksandar se do prošle godine prezivao Anđelković, a onda je promenio prezime u Barjaktarević. Uzeo je ženino prezime.

Aleksandar je ranije živeo u Švajcarskoj u kojoj je zaradio pare. Sve vreme se družio sa kriminalcima, uvek je vozio besna kola i bio okružen ženama. Od kuće je napravio dvorac.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    28. jun 2017 | 00:58

    Nisu poneli oruzije ,ulazili u sud.Ubica je dobro znao.Mozda su imali u autu,ali navika da potrce u taj kafic da budu vidjeni ,trenutak nepaznje,ulagali u gluposti .... Mislite da je leko baviti se kriminalom.

  • deja

    28. jun 2017 | 05:26

    kako sejes tako zanjes uvek bilo

  • čarls bronson

    28. jun 2017 | 06:50

    Blinda Mercedes? Samo da je još imao i blindirani vazduh , oko sebe ,kada izađe iz tih kola.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA