Odavno nije bilo ovakvog upozorenja vozačima zbog vremenskih prilika u Srbiji!

Prekontrolišite ispravnost vozila, a ukoliko putujete u inostranstvo, na vreme pribavite važeća međunarodna dokumeta koja su vam potrebna za zemlju u koju putujete

  • 0

Prema rečima meteorologa, i u toku današnjeg dana očekuju nas prave letnje temperature koje će se kretati oko 38-og podeoka. Zato izbegavajte putovanja u najtoplijem delu dana, a na put krećite isključivo odmorni, sa dovoljnom količinom tečnosti i pravite češće pauze.

RHMZ izdao najalarmantnije upozorenje do sada: Napeto sve do 2. jula, evo šta nas sve čeka! (FOTO)

Ko preživi, pričaće: Tri nepogode istovremeno svaliće se na Srbe do subote (FOTO)

Prekontrolišite ispravnost vozila, a ukoliko putujete u inostranstvo, na vreme pribavite važeća međunarodna dokumeta koja su vam potrebna za zemlju u koju putujete.

Na državnim putevima I i II reda van većih gradova vozače očekuje umeren intezitet saobraćaja i dobra prohodnost, bez zadržavanja na naplatnim rampama, ali sa velikim brojem deonica na kojim je zbog radova izmenjen režim obavljanja saobraćaja.

RHMZ: Preovladjivaće sunčano i toplo, samo u severnim, zapadnim i jugozapadnim krajevima, uz lokalni razvoj oblačnosti, kratkotrjna kiša ili pljusak sa grmljavinom, uglavnom ujutru i pre podne. Vetar umeren i jak, južni i jugozapadni, na planinama sa udarima olujne jačine. Najviša temperatura od 32 do 38 °C.

UPOZORENjE ZA PODRUČJE SRBIJE NA VISOKE TEMPERATURE: Do kraja juna vrlo toplo, maksimalna temperatura od 33 do 37 °C.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA