Zverstva džihadista od kojih prolazi jeza: Skuvali bebu i dali majci da je pojede, devojčicu (10) silovali do smrti pred porodicom (VIDEO)

Veruje se da je skoro 10.000 Jazida ubijeno ili zarobljeno od strane ISIS-a od početka njihove ekstremističke ofanzive u avgustu 2014. godine u Iraku

  • 13

Džihadisti ISIS-a su skuvali jednogodišnju bebu, a onda su tim mesom nahranili njenu majku. Takođe su do smrti silovali devojčicu (10) pre čitavom njenom porodicom. Vian Dakhil je istaknuta političarka među Jezidima i često je javno govorila o tome koja zverstva borci ISIS-a čine nad civilima.

ISLAMSKA DRŽAVA NA SAMRTI: Kada džihadisti padnu, nastaće haos i počeće TOTALNI RAT (VIDEO)

Ova ekstremistička grupa smatra Jazide za poštovaoce đavola i zbog toga su sproveli genocid nad njima.

Najnovija užasna tvrdnja ove poličarke izneta je u nedavnom intervjuu koji je dala za egipatski kanal Extra News. Ona je prepričala doživljaje nekih Jazida koje je spasila.

- Jedna žena koju smo uspeli da izvučemo iz kandži ISIS-a je rekla da su je držali u podrumu tri dana bez hrane i vode. Kasnije su joj doneli tanjir pirinča sa mesom. Hranu je odmah pojela jer je bila gladna. Kada je završila rekli su joj da su skuvali njenog jednogodišnjeg sina i da joj to dali da jede - rekla je ona, što je voditelja dovelo do suza.

Zatim je gospođa Dakhil nastavila svoje izlaganje, prenosi Independent.

- Jedna devojka je rekla da su joj zarobili šest sestara. Njena najmlađa sestra, desetogodišnja devojčica, silovana je do smrti pred ocem i ostalim sestrama - rekla je ona.

Foto-ilustracija: Profimedia, Polaris Foto-ilustracija: Profimedia, Polaris

Veruje se da je skoro 10.000 Jazida ubijeno ili zarobljeno od strane ISIS-a od početka njihove ekstremističke ofanzive u avgustu 2014. godine u Iraku.

ISIS ima posebno izražen prezir prema ovoj grupi. Mnoge njihove žene su držane kao seksualni robovi. Takođe su često otkrivane i masovne grobnice gde su pokopani upravo pripadnici ove grupe.

U maju je časopis PLOS Medicine je procenio da je oko 9.900 Jezida zarobljeno u toku dve godine, a brutalno je ubijeno oko 3.100 ljudi.

Tokom tog perioda gospođa Dakhil je održala govor u iračkom parlamentu i tom prilikom je zamolila svet da pomogne njenom narodu.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    30. jun 2017 | 00:04

    I njih Ameri finansiraju i Saudijska Arabija, a daju krivicu Asadu i Rusiji. Ako ima boga, patice i njihove majke kao sto pate majke milione ubijenih od strane Amerikanaca od drugog svetskog rata na ovamo. Da njihove majke osete ono sto osecaju druge majke.

  • Драган

    29. jun 2017 | 23:27

    Америка и НАТО су окупатори Ирака и они су директно одговорни за све злочине учињене уИраку ,Авганистану, Либији,Ех-Југославији,Сирији,Украјини,....Милиони људи су изгубио животе, непроцењива материјална штета је учињена по свету да биАмерика продавала оружје и издржавала НАТО!Њихове приче о демократији су сарказам а сви њихови Председници од Никсона су најокрутнији ратни злочинци.Сарказам је кад они неког суде за ратни злочин !Они су креатори зла на земљиној кугли.

  • Jovan

    29. jun 2017 | 23:18

    Neznam šta bih rekao ... Nisam zagovornik rata, ali ovakve stvrove kao što je ISIS treba istrebiti ali bukvalno od majmlađeg do najstarijeg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA