Anđelku iz Novog Sada ubilo drvo uoči odlaska sa decom na more, a tog crnog dana je njenom suprugu bio rođendan

- O, bože, zašto nju, zašto mene nisi uzeo. Ona treba da živi, a ne ja. Kako će njena deca bez nje? Ovo je nepravda, da ja ostanem živ, a da nje više nema - neprestano ponavlja Anđelkin otac, Simeon

  • 4

Anđelka Savić Škrbić (43) iz Novog Sada koja je poginula u četvrtak kada je na automobil kojim je upravljala palo drvo i ubilo je, stradala je uoči samog odlaska na more sa decom i na rođendan bivšeg supruga, sa kojim je ostala u dobrim odnosim.

Anđelka, samohrana majka troje dece, poginula tokom nevremena u Novom Sadu: Drvo je palo na njen auto dok je vozila oca! (FOTO)

Nevreme u Novom Sadu odnelo jedan život: Drvo smrskalo automobil, žena poginula na licu mesta (FOTO)

Nesreća se dogodila na samom ulazu u Novi Sad kada se vraćala od auto-moehaničara gde je išla da proveri auto pred put. Sa njom je u automobilu bio njen otac Simeon Savić (84), koji je dobio lakše povrede ali koji ne može da prežali što Bog nije uzeo njega a ne nju.

- Simeon je juče pušten iz bolnice. U velikom je šoku. Stalno ponavlja: "O, bože, zašto nju, zašto mene nisi uzeo. Ona treba da živi, a ne ja. Kako će njena deca bez nje? Ovo je nepravda, da ja ostanem živ, a da nje više nema" - pričaju kućni prijatelji porodice Savić za beogradske medije.

Bivši suprug nastradale Anđelke, Radovan Škrbić kaže da su i posle razvoda ostali u dobrim odnosima, i da ne zna kako će se izboriti sa bolom koji ga je zadesio. Kaže da je Anđelka poginula baš na njegov rođendan.

- Ne postoje reči kojima bih opisao koliko je Anja bila dobra. Zabavljali smo se 10 godina i 15 godina smo bili u braku. Zar je morala da ode kada je bila anđeo - pita se Radovan koji dodaje da je Anja tog dana bila sa ocem kod auto-mehaničara kako bi obavila servis automobila:

- Uvek je redovno održavala automobil, a te večeri je trebalo sa da sa decom na more u Ulcinj. Htela je da idu kolima, ali sudbina im nije dala.

Anja će biti sahranjena danas na novosadskom groblju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA