SPREČENA TRAGEDIJA: Priveden otac koji je ćerku držao kao taoca! (FOTO)

Policija je privela muškarca koji je ćerku i bivšu suprugu držao kao taoce nakon porodične svađe. Inače, porodica je od ranije poznata po incidentnim situacijama

  • 0

Nepoznati muškarac zatvorio se večeras u stan u ulici Staro sajmište broj 5 i pretio da će ubiti ćerku i suprugu, koje su bile sa njim.

Srećom, do tragedije nije došlo, a muškarac je priveden. Kod njega nije nađeno nikakvo oružje, iako su prve informacije govorile da je naoružan nožem i bombom.

Kako su reporteri Telegrafa saznali na mestu incidenta, muškarac je u kuću svoje bivše supruge ušao kroz krov. Nakon kratke svađe, tokom koje je bilo i udaraca, on je zarobio suprugu i ćerku i pretio da će ih obe ubiti.

Na licu mesta pojavile su se dve ekipe interventne policije pod punom opremom, ali nije bilo potrebe za intervencijom jer je posle 10 minuta, koliko su trajali pregovori sa ocem-nasilnikom, majka otvorila vrata i pustila policiju unutra.

Kako Telegraf saznaje, ova porodica je još odranije poznata po incidentnim situacijama i porodičnom nasilju. Supruga je, inače, prisutnim policajcima rekla da ne želi da svedoči protiv muža.

Ipak, reporteri našeg portala razgovarali su sa njenim ocem, koji je objasnio da su se roditelji devojke razveli pre godinu i po dana, ali da se problemi ove porodice tu nisu završili.

- Stalno joj je pretio da će je naći, da će je ubiti. I posle razvoda je nastavio da joj preti. A ja sam slučajno i saznao šta se dešava, krenuo sam kod nje ali kad sam kroz vrata čuo unuku da plače, shvatio sam da nešto nije u redu - ispričao je deda zarobljene devojke za naš portal.

(E. T. / Foto: Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA