≫ 

Detalji o Srbima optuženim za ubistvo Amerikanca na Zakintosu: Nemaju dosije u policiji

- Mi smo u kontaktu sa njihovim porodicama i kao država činimo sve što možemo - rekao je Stefanović novinarima

  • 1

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je rekao da šestorica srpskih državljana koji su uhapšeni u Grčkoj zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu američkog državljanina na Zakintosu, nisu od ranije poznati srpskoj policiji i da se pretpostavlja da nisu iz kriminogene sredine.

Otac uhapšenog momka na Zakintosu: Neko opasno muti, hoće da svali krivicu na naše sinove

Ovo su imena mladića iz Srbije koji su optuženi za ubistvo Amerikanca na Zakintosu

- Mi smo u kontaktu sa njihovim porodicama i kao država činimo sve što možemo - rekao je Stefanović novinarima posle učešća na međunarodnoj konferenciji o bezbednosti saobraćaja u Beogradu.

Dodao je da se čekaju odluke grčkih organa.

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije saopštilo je ranije da je šest srpskih državljana uhapšeno na grčkom ostrvu Zakintos u okviru istrage povodom ubistva državljanina SAD u mestu Laganas.

Printksin: Youtube/kxan Printksin: Youtube/kxan

Grčke vlasti saopštile su ranije da su 34-godišnji Grk i 32-godišnji Britanac srpskog porekla uhapšeni pošto je američki turista pretučen na smrt u baru na grčkom ostrvu Zakintos.

Po navodima policije te zemlje, 22-godišnjeg Amerikanca je na smrt pretukla grupa ljudi u baru u oblasti Lagana, u kojoj je učestalo siledžijsko ponašanje stranih turista.

Nebojša Stefanović je takođe rekao da policija čini sve kako bi se potpuno razrešio slučaj obijanja stana novinarke Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) Dragane Pećo.

On je precizirao da su policiji poznate dve grupe koje, kako je naveo, operišu u tom kraju.

- Nama je u interesu da slučaj bude do kraja razrešen - rekao je Stefanović.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    11. jul 2017 | 07:51

    Greota napili se momci pomislili da su mnogo jaki pobili se i eto covek umre i ode zivot dodjavola. Tuga! Uvek razmislite pre nego sto udarite nekoga, pogotovo na zemlji kad ne moze da reaguje telo. Jako lako moze da dodje do ozbiljnih pobreda mozga ili vrata. Razumem tucu ali ko padne pao je ne diraj ga vise!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA