≫ 

Ovo je pravi snimak ubistva na Zakintosu: Desetak momaka je šutiralo i gazilo Amerikanca, ni oživljavanje na ulici nije pomoglo (VIDEO)

List Proto Tema je objavio snimak sigurnosne kamere jednog kafića kroz čiji se izlog vidi ceo tok tuče

  • 80

Grčki mediji objavili su novi snimak tuče na Zakintosu, u kojoj je ubijen Amerikanac Bakari Henderson (22), a posle čega je uhapšeno deset ljudi među kojima i sedmoro srpskih državljana.

Branilac Srbina sa Zakintosa: Drago mi je da nisu pušteni niz vodu uhapšeni momci

Srbin je pitao devojku zašto se druži sa Amerikancima, onda je sevnula pesnica, pa flaša: Izjava izbacivača sa Zakintosa prekinula jezivu tišinu (VIDEO)

List Proto Tema je objavio snimak sigurnosne kamere jednog kafića kroz čiji se izlog vidi ceo tok tuče.

Posle desetak sekundi snimka u kadar utrčava Bakari Henderson, koga obara jedan mladić. Amerikanac udara u parkirani automobil, zatim ga grupa mladića obara na zemlju i šutira desetak sekundi.

Priantskrin: Youtube/24Video News Priantskrin: Youtube/24Video News

Kako piše ovaj grčki list, a i kako se vidi na snimku, Bakari je pokušao da pobegne, ali ga je jak udarac bacio u stranu pa je leđima pao na parkirani automobil, posle čega je pao na zemlju. Odmah su mladići počeli da ga šutiraju u lice i telo.

Brutalnu tuču pokušala je da prekine i jedna devojka koja je uletela u rulju koja je tukla Bakarija.

Kada su u jednom trenutku shvatili kako je Henderson u nesvesti, i da mu je krvavo lice, prestali su da ga udaraju.

Bakari je ležao na ulici. Nije se pomerao. Neko od prisutnih je pokušao da mu uradi masažu srca i oživi ga, ali uzalud. U roku od pet minuta hitna pomoć je došla i konstatovala da nije živ.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ubrzo nekoliko mladića prekida tuču i odguruje druge momke i sve prestaje.

Pogledajte snimak:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    12. jul 2017 | 12:36

    Primili se, mislili da je derbi pa da mogu da divljaju do besvesti. Sad kad sam video snimak, svi u zatvor bez izuzetka..

  • Goran

    12. jul 2017 | 12:58

    Tuzno je citati da se neki mladi zivot ugasio na ma koji nacin i koje god on nacionalnosti bio. Na stranu sva pristrasnost, jer so to nasi momci, ali ukolikk se dokaze da su stvarno krivi i da nema nikakvog podmestanja, kao sto se pise vec par dana, onda apsolutno i zasluzeno treba da robijaju i snose posledice. To ce biti jedina opomena danasnjoj omladini sta i kako ne treba, jer su navikli da zive u zemlji gde sve veza i novac mogu da zavrse, pa cak i da se ne robija za ubistvo. Njegova majka ce dobiiti bezivotno telo i to nista trenutno ne moze da zameni...

  • CH

    12. jul 2017 | 12:42

    Sada cete da vidite kazne za ove zlotvore od ljudi.Grcka nije srbistan.Sad ce robijati pa Grckim zatvorima punim Albanaca i Turaka i ko zna koga.Dzaba ste se rodili.Ubili ste coveka.To se u civilizovanom svetu kaznjava opasno.Ali bolje i to nego Amerika i njihov pravosudni sistem.Oni daju i smrtne kazne za ubistva.Strasno . . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA