≫ 

Snimak iz kafića na Zakintosu u kom je krenuo sukob: Ovo je trenutak kad se Amerikanac zakačio s momcima u provodu (VIDEO)

Na snimku se vidi kako je počela tuča između Amerikanaca i mladića

  • 78

Grčki mediji objavili su nov snimak a tiče se dešavanja iz kafića u kojem je počeo incident na Zakintosu, kada je u tuči ubijen Amerikanac Bakari Henderson (22).

Ovo je pravi snimak ubistva na Zakintosu: Desetak momaka je šutiralo i gazilo Amerikanca, ni oživljavanje na ulici nije pomoglo (VIDEO)

Amerikanci imaju svoju verziju ubistva na Zakintosu: Za sve krive Srbe!

Na snimku se vidi kako je počela tuča između Amerikanca i mladića.

U njemu se vidi kako Henderson dobija udarac u glavu malo pošto je muškarac pored njega napravio selfi sa nekom devojkom. Amerikanac nije hteo da ostane dužan, pa je tu izbila tuča, nakon koje je Bakari pokušao da pobegne...

Pogledajte video i obratite pažnju na drugi deo snimka, a radnja se dešava preko puta šanka.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    12. jul 2017 | 16:32

    Ja samo video da su 2 ribe pokušale da odvajaju...njih ne bih kaznio...Svima ostalim doživotnu,jer ubistvo sa predumišljajem...a i roditelje bih kaznio koji brane svoje sinove-Ma ne bih on ni mrava zgazio...Debilizam

  • Neša76

    12. jul 2017 | 14:20

    Ko nije bio na Zakintosu ne zna kako se ponaša Anglosaksonska omladina! Deset puta su gori od naših momaka. Ali, desilo se to što se desilo i tu nema opravdanja!

  • Adam

    12. jul 2017 | 15:15

    Prvo je Amerikanac dobio udarac od strane momka sa njegove leve strane,a potom mu je uzvratio da bi ga nakon toga napolju njih 15 sutirali i udarali krvnicki i kukavicki. Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA