Bajatović: Cena gasa nije realna

Direktor "Srbijagasa" tvrdi da je gas u Srbiji 30 odsto jefitiniji nego što bi trebalo da bude

  • 3

Direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović kaže da je gas u Srbiji jeftiniji za 30 odsto nego što bi trebalo da košta, te Vlada mora što pre da se izjasni o strategiji cena energenata.

- Moramo hitno da vidimo kako dalje da poslujemo i ko će da se zadužuje, Vlada ili "Srbijagas", jer neko mora da pokriva razliku od nabavne do prodajne cene gasa, a problemi se ne rešavaju marketingom već konkretnim radom, deo po deo - rekao je Bajatović.

On je najavio da će se u Gornjem Milanovcu odmah ispitati mogućnost da se u toplanma koje koriste mazut, postrojenja zamene gorionicima za gas, što će biti jeftinije i čistije. Takođe, Bajatović je najavio mogućnost odboravanja kredita za nove priključke, sa rokom otplate od tri do pet godina.

(M. S. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    5. avgust 2012 | 17:00

    Ama kako vas vise nije sramota.Pitao bi ja tebe da zaradjujes po 15.000 a da radis kao crnac a ne vi sluzbena kola,kafane,provodi i ko zna kolika plata.Bruka!!!

  • mb

    6. avgust 2012 | 10:09

    a realno je da Bajatović dobije 3 miliona mesečno?

  • Dragec

    5. avgust 2012 | 22:18

    Pa ni plate,penzije i ostala mizerna primanja nisu realna pa ko nas pita ista?!Nebi se mi bunili uopste Bajatovicu da su nam primanja za cetvrtinu manja od vasih,sram vas bilo! Kakva su vam to poredjenja i racunice,zemlje regiona i slicne fore,osvrnite se malo oko sebe pa pitajte gradjane za neke realne stvari,i onda iznesite sta mislite,a ne necije leleke iz pozicije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA