ZLOČIN U SPLITU: Meksikanka silovana, pa ubijena na Marjanu!

Situacija u Splitu je krajnje napeta, a policija ulaže napore kako bi rešila ovaj zločin, kakav se u Splitu ne pamti

  • 2

Meksikanka Selene Masedo, čije je telo u subotu pronađeno nakon tri dana intenzivne potrage nekoliko stotina metara od vrha Marjana, bila je vezana, a sumnja se i silovana, pa potom ubijena, prenose danas hrvatski mediji.

Uviđaj je juče nakon pronalaska tela potrajao do večeri, a u kasnim satima pristupilo se obdukciji na splitskoj patologiji. Nakon prvih rezultata trebalo bi već da se zna da li je, pored ubistva, počinjeno i silovanje, prenosi Index.hr.

Situacija u Splitu je krajnje napeta, a policija ulaže napore kako bi rešila ovaj slučaj.

Ovakav zločin se ne pamti u Splitu. Nesrećna Meksikanka ubijena je usred bela dana i špica turističke sezone, i to u vreme kada se na Marjanu rekreira na stotine građana, tako da se svi pitaju kako je moguće da niko nije ništa video.

Osumnjičen je u prvom trenutku bio Selenin brat Emanuele, koji je, međutim, sa sebe skinuo sumnju prošavši poligraf. Uz njegovu pomoć policija nastoji da rasvetli mučki zločin.

Istraga policije se sada usredsredila na narkomane i beskućnike, koji se okupljaju na Marjanu.

Oni bi morali nešto da znaju, premda ne znači da su počinili ovaj svirepi zločin, a zasad nema privedenih.

Splitska policija tri dana je intenzivno tragala za 31-godišnjom Meksikankom, kojoj se posle šetnje na Marjanu izgubio svaki trag.

(Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nebojsha78

    26. avgust 2012 | 11:23

    zar je to moguće,da nisu srbi ipak to uradili ?? eee moji hrvati,polako ali sigurno,otkrivate svoje lice,da vidi svet,konačno,kakvi ste divljaci !!! došla devojka na more,a vi je silovali manijaci... takvi ste vi...hrvati..

  • Srbija do Tokija

    26. avgust 2012 | 13:15

    @Nebojsha 78- u potpunosti se slazem sa tobom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA