DRAMA U STANICI POLICIJE: Privedeni se sekao, napao i krvlju pljuvao policajce tvrdeći da ima sidu!

Jedan policajac je posečen, a ostali su bili obliveni krvlju nakon izliva besa Zorana Aleksića (32) koji je priveden u policijsku stanicu Voždovac zbog sumnje za otmicu i iznudu

  • 0

Zoran Aleksić (32) napao je policajca u stanici Voždovac u Beogradu, u koju je priveden zbog sumnje za otmicu i iznudu.

- Je..m li vam mater pandursku! Sve ću vas zaraziti, imam sidu i hepatitis C! Ajde, priđite mi pi..tine jedne ako smete! - urlao je Aleksić u besu, a potom razbio nogom lavabo u toaletu i s krhotinama počeo da se seče po rukama.

Drama se odigrala nakon što je Aleksić uhapšen zbog sumnje da je oteo Predraga M. (28) u nameri da od njegovih roditelja iznudi 400 dolara.

- Pritvorenik je zatražio da ide do toaleta, a tamo ga je odveo policajac. Čim je ušao, razbio je lavabo i s njegovim delovima se isekao po rukama. Kada je policajac pokušao da ga spreči, Aleksić je počeo da ga psuje i vikao da ima sidu i hepatitis C. Takođe je zapretio da će zaraziti sve policajce - priča izvor.

Nastala je opšta pometnja u kojoj je jedan policajac posečen, a ostali su bili obliveni njegovom krvlju.

Kada je savladan, Aleksić je prevezen u Urgentni centar, gde su mu lekari zašili rane, a odmah je obavešteno i odeljenje za zakonitost u radu beogradske policije, koje se bavilo time da li je poštovana procedura prilikom sprovođenja pritvorenika u toalet.

- Dok je trajalo ispitivanje policajaca, Aleksić je opet počeo da pravi scene. On je zubima kidao konce sa svojih rana i sisao krv, kojom je pljuvao policajce, ponavljajući da će ih sve zaraziti. I pored neadekvatne opreme, policajci su intervenisali i opet ga vozili u Urgentni centar - navodi sagovornik.

Aleksić je u dva navrata ponovio scenu, pa ponovo vođen kod lekara. Smirio se tek kasno uveče, kada je mirno zaspao.

Istovremeno, inspektori iz kontrole su se posle drugog incidenta uverili se da je Aleksić nepredvidiv i da su voždovački policajci reagovali najbolje što su mogli.

Policajac kojeg je Aleksić posekao i isprskao krvlju zapao je u depresiju jer postoji šansa da se zarazio HIV-om. Naime, lekari su mu rekli da postoji šanse da se zarazio i da će uraditi test za šest meseci, a da će tek za godinu dana znati sigurno da li je zaražen ili ne.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA