KAO NA FILMU: Sa otetim taksistom u gepeku pljačkali celo veče!

Razbojnici Nikola J. (18), Nikola R. (18) i S. N. (15) uhapšeni posle jurnjave sa policijom nakon što su, za sat vremena, sa ukradenim vozilom i kidnapovanim vozačem, opljačkali pet kioska i prodavnica

  • 2

Nikola J. (18), Nikola R. (18) i S. N. (15) iz Bele Crkve izvršili su nezapamćenu seriju razbojništva na teritoriji vršačke i belocrkvanske opštine, u petak uveče. Oni su, najpre, oteli taksi vozilo, vozača stavili u gepek, a zatim krenuli u razbojnički pohod tokom kojeg su, za  nekoliko sati, izvršili pet oružanih pljački!

Razbojnici, među kojima je bio i jedan maloletnik, uhapšeni su u spektakularnoj jurnjavi sa policijom, pošto su otetim autom sleteli s puta, na putu ka Beloj Crkvi. Kako nezvanično saznaje Telegraf.rs, razbojnici su se posle sletanja s puta, razbežali po njivama, ali ih je policija uhvatila. Nezvanično saznajemo i da je jedan od razbojnika u pljačkaški pohod krenuo naoružan dedinim pištoljem!

Trojica razbojnika krenuli su u kriminalni pohod iz Bele Crkve, gde inače sva trojica žive, u petak uveče, oko 19 sati. Oni su, najpre, pozvali taksi, namamili ga u Miletićevu ulicu, nadomak Plućne bolnioce, a zatim su, uz pretnju pištoljem, oteli vozilo. Taksistu su, zatim, izvukli iz auta, strpali ga u gepek i zaključali ga, a zatim krenuli u pohod.

Najpre su u Beloj Crkvi opljačkali dve trafike, a zatim krenuli prema Vršcu, gde su se u to vreme igrale utakmice Evropskog prvenstva u rukometu. Na putu su izvršili još dva razbojništva, u Jasenovu i Straži, gde su, takođe uz pretnju pištoljem, opljačkali još dve radnje.

Za manje od sat vremena , nešto pre 20 časova, razbojnici su stigli u Vršac ukradenim taksijem i sa otetim vozačem u gepeku i izvršili i petu pljačku. Na meti im je bio poznati vršački market "Mala" koji se nalazi na Vojničkom trgu.

U vreme serije razbojništava policija je bila zauzeta zbog utakmica Evropskog prvenstva u rukometu, koje su te večeri igrane u vršačkom „Milenijumu“. Međutim, policija je, ipak, bila efikasnija i potera za razbojnicima završila se kobno po mladu bandu.

Bežeći od policijske potere razbojnici su sleteli sa puta u blizini sela Straža, udaljenom od Vršca petnaestak kilometara. Policija ih je savladala i uhapsila, a postupak protiv njih je u toku.

(Telegraf.rs/D. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bounty hunter

    25. april 2012 | 21:25

    Bravo deco buducnost se kezi na vas, i maloletnika u zatvor kad moze da pljacka onda moze i da odgovara (lepa USA)!!!

  • draganpaunovic2

    22. januar 2012 | 22:57

    KAO NA FILMU: Sa otetim taksistom u gepeku pljačkali celo veče! | Telegraf http://t.co/KBNvprfW via @telegrafrs

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA