SUMNJIVI DOKAZI MASAKRA: Policija evakuisala komšije ubijenih u Alpima

Iz zabrinutosti zbog predmeta pronađenih na imanju britanskog para iračkog porekla ubijenog prošle nedelje u francuskim Alpima, policija je evakuisala stanare susednih kuća

  • 0

Britanska policija je saopštila je da je iz zabrinutosti zbog predmeta pronađenih na imanju britanskog para iračkog porekla ubijenog prošle nedelje u francuskim Alpima, evakuisala stanare susednih kuća.

Istražitelji, međutim, nisu izneli nove detalje o tome šta je pronađeno u na imanju porodice Al-Hil, naveo je AP.

U nastojanju da razjasni četvorostruko ubistvo, francuska policija je pretražila mesto zločina, a zbog sumnje da bi motiv ubistva mogla da bude porodična svađa oko novca, ispitan je i Hilijev brat Zaida.

Saad al-Hili (50) naturalizovani Britanac rođen u Iraku, njegova supruga Ikbal i tašta (74) pronađeni su u sredu ubijeni u kolima na jednom parkiralištu na jugoistoku Francuske, a nedaleko od automobila pronađeno je i beživotno telo bicikliste, lokalnog stanovnika Silvana Molijea.

U automobilu su se nalazile dve ćerke Hilijevih - sedmogodišnja Zanaib koja je ranjena, ali je izašla iz kome, dok je četvorogodišnja Zina, koja se krila osam sati u automobilu, ostala nepovređena. Devojčice su, kako se veruje, jedini svedoci ubistva.

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA