TUČA BABA U POŽAREVCU: Jednoj polomljena lobanja, druga u zatvoru!

Žestoka svađa ubrzo prerasla u tuču, u kojoj su se dve starice, duboko zašle u devetu deceniju života, čupale za kosu, udarale pesnicama i šutirale

  • 0

U naselju Poljana kod Požarevca dogodio se nesvakidašnji incident, jer su u njemu učestvovale dve starice duboko zašle u devetu deceniju života. Jedna od njih završila je u Urgentnom centru u Beogradu, sa naprslom lobanjom, dok će druga odgovarati pred sudom zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Ovaj incident desio se u dvorištu Radmile C. (87), kada je Vera P. (85) došla kako bi od njenog unuka kupila mleko, što je redovno činila. Na vratima kuće nju je dočekala Radmila i odmah počela da joj prebacuje što joj unuka opanjkava po selu.

Među staricama je tada izbila žestoka svađa, koja je ubrzo prerasla u tuču, uz čupanje za kosu, udaranje pesnicama i šutiranje. Tokom razmene udaraca, Radmili su na zemlju pale naočare, pa se ona sagnula da ih dohvati, kada ju je Vera nekoliko puta nogama udarila u glavu.

Iako povređena, Radmila je uspela da od Vere otme štap, koji je ova koristila jer je otežano hodala i njime joj zadala više udaraca po glavi i telu, saznali smo u istrazi. Nakon što se Vera tada srušila na zemlju, dalji sukob i udarce sprečile su komšije, koje su dotrčale čuvši viku, psovke i zapomaganje.

- Sutradan su Veru njeni ukućani odveli u požarevačku bolnicu, jer se žalila na nesnosne bolove u glavi. Lekari su utvrdili da je zadobila teške povrede u vidu naprsnuća lobanje, koja se na nekim mestima odvojila po šavovima, usled jakih udaraca, pa je hitno prebačena u beogradski Urgentni centar na dalje lečenje - saznajemo u istrazi.

Požarevačka policija saslušala je Radmilu C. i protiv nje podnela krivičnu prijavu za nanošenje teških telesnih povreda. Nakon saslušanja, ona je puštena kući, kako bi se branila sa slobode.

(D. K.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA