MONSTRUOZNO: Silovao šestogodišnju devojčicu!

Na saslušanju u policiji Jožef H. (31) je rekao da je bio pijan i da nije znao šta radi. Ginekološki pregled potvrdio je da je devojčica silovana, a posle napada bila je u stanju teškog psihičkog šoka

  • 2

Jožef H. (31) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između ponedeljka i utorka u porodičnoj kući u Adi silovao šestogodišnju devojčicu.

Alkohol nije opravdanje što je Jožef napastvovao devojčicu od šest godina, kažu njegovi brat Ištvan H. (32) i majka Gizela H. (57).

- Moj sin Jožef je često bio pijan, ali nikada ranije nije napadao devojčicu. Njoj i četvorici njene starije braće već duže od dve godine bila sam staratelj. Jožef se prema njima odnosio kao prema najrođenijima i deca su ga mnogo volela! Vodio ih je u šetnju, donosio im sladoled. Srce me boli što su mi deca oduzeta - priča Gizela.

Na saslušanju u policiji, Jožef je priznao da je napastvovao devojčicu, rekao da je bio pijan i da nije znao šta radi. Godinu dana stariji Jožefov brat rekao je da je s Jožefom godinama radio kao zidar.

- Za razliku od mene, on nije uspeo da se okane pića, a naročito mnogo je pio poslednjih mesec dana. U noći između ponedeljka i utorka, oko 2.30 sati, došao je kod mene i pitao da li može da prespava. Kada sam ga oko šest probudio, žalio se da mu nije dobro i povraćao je. Ja sam otišao na posao, a po povratku sam saznao da je uhapšen i da su majci oduzeta deca! Za ovo što je uradio alkohol nije opravdanje - zaključio je Ištvan.

Napastvovana devojčica i četvoro njene starije braće oduzeti su od starateljke Gizele H. i smešteni u Sentu. Brigu o njima preuzeo je tamošnji centar za socijalni rad. Prema saznanjima, nezaposlena Gizela mesečno je od države, kao nadoknadu za brigu o petoro dece, dobijala skoro 140.000 dinara!

Jožef H. se tereti da je obljubio nemoćno lice, za šta je zaprećena kazna do 12 godina robije. Policija poseduje materijalne dokaze, ali i priznanje osumnjičenog, a dalja istraga treba da pokaže da li postoji i odgovornost starateljke.

Ginekološki pregled potvrdio je da je devojčica silovana, a posle napada bila je u stanju teškog psihičkog šoka. Zato će u njen oporavak biti uključen i dečji psiholog.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kyya

    20. septembar 2012 | 14:20

    Da Bog da te silovali u zatvoru, svih 12 godina, svih 365 dana u godini! Svaka uvreda je malo za njega!

  • Jelena

    21. septembar 2012 | 10:57

    Užasno!! To što će mu se desiti u zatvoru je mala kazna za ovo što je uradio! Muka mi je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA