ISPOVEST PROSTITUTKE: Muž na poslu, dete u vrtiću, ja sa klijentima za 50 evra!

Atraktivnoj plavuši Mileni K. (27) još na razgovoru za posao sekretarice otvoreno je rečeno da je potrebno da se druži sa poslovnim partnerima. Najpre zgranuta, pristala je kasnije jer joj je novac za život bio neophodan

  • 17

Kome da se žalim, da odem u policiju i da kažem: "Dobar dan, ja sam prostitutka i mušterija me je istukla", kroz plač priča devojka koja je odlučila da izađe iz pakla prostitucije, u kome je već godinama, a istovremeno je supruga i majka.

- Pre nekoliko dana me je prebio mladić koji je tek napunio 18 godina. Nisam ja kriva što je on impotentan - priča lepa i atraktivna plavuša Milena K. (27).

Sve je počelo slučajno, kako kaže, kada su ona i suprug došli iz jednog manjeg grada u okolini Niša.

- Našli smo stan u Durlanu (grdska četvrt Niša), bilo je teško, nismo imali dovoljno para. Neku ušteđevinu koju smo poneli od kuće brzo smo potrošili jer je sve bilo skupo. Iako je muž radio, kao i sada na građevini, sve je to malo za normalan život. Nekako smo se borili, ali kada sam rodila sina, stvari su postale daleko teže, nisam imala para da kupim detetu lepe stvari. To me je jako bolelo - kaže Milena.

Tada joj se "našla" prijateljica gazdarice kuće u kojoj su živeli i ponudila joj da je zaposli kao sekretaricu u jednoj firmi.

- Gazda mi je otvoreno rekao da mu treba sekretarica koja će hteti i malo da se druži sa poslovnim partnerima. Bila sam zaprepašćena i prvo sam odbila. Ali, posao mi je bio potreban i pristala sam - priča ona o početku ulaska u "posao".

Gazda joj je, kaže, potom rekao da zna nekog momka koji može da joj sredi sastanke po hotelima, hostelima i sl.

- Prvo je bilo ponekad, a onda sve češće i češće. Muž nikad nije ništa pitao, bilo mu je važno da dete ima šta da jede, da smo platili kiriju, komunalije i ostalo - objašnjava ona.

Momka koji joj namešta sastanke Milena zna po imenu Petar, ali ga retko viđa.

- Sigurna sam da se ne zove tako. Ostavljam mu 20 odsto zarade od svake mušterije. Ima nekoliko pansiona u centru grada, ali i na periferiji u kojima sam čest gost. Taj momak deluje jako fino, čak sam sigurna da je neki student. Samo mi pošalje SMS sa tekstom gde i kad. Potom kod recepcionera, kad se sastanak završi, ostavljam deo za njega. Uglavnom se sastajem danju dok je sin u vrtiću, a muž na poslu. Nekad imam u toku prepodneva i po nekoliko klijenata. Cena je uvek 50 evra - objašnjava ona, i dodaje da uvek insistira na sigurnom odnosu.

Dešavalo se da za dan zaradi i po 300 evra.

- Nisam sve trošila, ostavljala sam pare sa strane. Tako sada u šteku imam dovoljno da ne moram više da pružam seks za novac - priča Milena.

Svesna je da je grešnica, te zbog toga često ide u crkvu. Dok se ispovedala svešteniku, on je ćutao, i na kraju kazao da će joj Bog oprostiti.

- Ponekad me boli pogled mog muža, koji radi i po 12 sati jako teško za dnevnicu od jedva nešto više od 1.000 dinara. Sigurna sam da zna šta radim ali je svestan da nemamo drugo rešenje da preživimo - ispoveda se ona.

Druge koleginice, kako kaže, ne poznaje ali ih povremeno sretne u nekom hotelu.

- Sve su to normalne mlade devojke za koje nikada ne biste rekli da to rade. Čula sam da ima dosta studentkinja koje tako zarađuju da bi mogle da se školuju u Nišu. Ne znam da li ima makroa, verovatno da, ali ja nemam takvih problema - kazala je ona sigurna u to da će prestati sa načinom na koji zarađuje.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mario

    23. septembar 2012 | 16:13

    ništa ti loše nisi nikome napravila samo sebi zato se nemaš šta kome opravdavat

  • nenad

    26. septembar 2012 | 11:39

    EEE KAMO SRECE DA SI OSTAVILA BROJ TELEFONA ....

  • Astra

    23. septembar 2012 | 11:26

    Pop rekao da ce Bog sve oprostiti...ma 'oce sestro samo daj kintu kad odes u crkvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA