Odbegli Đorđe Prelić letovao u Crnoj Gori, plaćao bungalov 1.000 evra dnevno? (VIDEO)

Vođa navijačke grupe "Alkatraz", koji je osuđen na 15 godina zatvora zbog ubistva Francuza Brisa Tatona, lociran je u avgustu na Svetom Stefanu, a takođe je imao iznajmljen i bungalov pored ekskluzivnog Porto Montenegrea u Tivtu, rekao izvor iz MUP-a

  • 3

Nakon četiri godine bekstva Đorđe Prelić (27), vođa navijačke grupe "Alkatraz", koji je osuđen na 15 godina zatvora zbog ubistva Francuza Brisa Tatona 17. septembra 2008. godine, lociran je u avgustu u Crnoj Gori, objavio je list "Pres".

Njega je navodno prepoznao jedan od turista koji se zatekao na plaži, uslikao ga telefonom, a zatim je te fotografije poslao policiji.

- Đorđe Prelić je tokom avgusta boravio u Crnoj Gori. Kupao se na plaži na Svetom Stefanu, a takođe je imao iznajmljen i bungalov pored ekskluzivnog Porto Montenegrea u Tivtu gde je najam plaćao 1.000 evra dnevno. Svi podaci dostavljeni su crnogorskoj policiji, koja je počela da preduzima određene radnje - navode u policiji.

Prelić, se, navodno, prema tvrdnjama svedoka, slobodno šetao plažom, a u oči je upao zbog brojnih tetovaža.

- Nakon utvrđivanja identiteta, potraga za Prelićem je odmah počela, pa su operativci policije kolegama iz Crne Gore dostavili sve što imaju, a hapšenje se očekivalo baš u vreme obeležavanja godišnjice smrti Brisa Tatona. Međutim, iz nepoznatih razloga, do toga nije došlo - rekao je izvor iz MUP-a.

(I. M. / Izvor: Pres)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bane - zemun89

    24. septembar 2012 | 12:52

    haha vodja obican balvan umislio da je neko i nesto a obican mali krimos koji nikad u zivotu nista nije postigao a kako je krenuo niti ce

  • vlada

    24. septembar 2012 | 09:58

    Ma da 1000eura dnevno. Odakle mu pare.. To su gluposti

  • stefan

    4. decembar 2012 | 00:18

    Da ga je Prela video kako ga slika nebi dobro proso turista axxxaxax

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA