SEKS U PARKU: Mostarski par se predao strastima usred bela dana (FOTO)

Fotografija je napravljena danas u parku Zrinjevac u Mostaru, i prikazuje mladi par kako vodi ljubav naočigled mnogobrojnih prolaznika ovog hercegovačkog grada

  • 13

U parku u Mostaru zabeležen je nesvakidašnji prizor - seks usred bela dana!  Meštanka je uslikala dvoje mladih ljudi kako vode ljubav na klupi i fotografiju poslala fotografiju jednom od bosanskih medija.

Prema njenim rečima, fotografija je napravljena danas u parku Zrinjevac u Mostaru, i prikazuje mladi par kako vodi ljubav "usred bela dana" .

- Ovo nije prvi put da se parovi usred bela dana seksaju u parku, iako tu postoji obezbeđenje. Bila sam sa decom i morala sam ih udaljiti iz parka - piše u mejlu.

(Telegraf.rs / Izvor:Moj portal)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majki

    24. septembar 2012 | 23:36

    ma manite se, cuj imali sex, pa sta, to je prirodno, bolje i ovo nego da se gay populacija seta ulicama, ovo je mnogo prirodnije i zdravije, a kako bi ste se vi rodili da nije bilo seksa? nije vama niko kriv sto se stidite pa necete tako javno. pustite ljude da uzivaju, sta ste ljubomorni kao i ova zena sto je slikala, verovatno se niko ne seksa sa njom...

  • donelameroda

    24. septembar 2012 | 11:59

    Godpođa je retard. Jel udaljila decu? Od koje tačno opasnosti? Nadam se da im brani i TV da gledaju, ali 100% to nije slučaj i bulje u Grand.

  • Bo S

    24. septembar 2012 | 21:48

    "u po bela dana".. da, to je potpuno nenormalno, zna se da je po zakonu seks dozvoljen isključivo noću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA