PORODIČNA TRAGEDIJA: Troje Lazića zajedno sahranjeni u Inđiji (FOTO)

Na groblju u Inđiji sahranjeni su Miroslav (49), Radmila (47) i njihov sin Sava (25) Lazić, koji je za sobom ostavio suprugu i šestomesečnu bebu

  • 0

Miroslav (49), Radmila (47) i njihov sin Save (25) Lazić, koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći, sahranjeni su danas na mesnom groblju u Inđiji u prisustvu nekoliko stotina rođaka, prijatelja i poznanika.

Saobraćajna nesreća se dogodila 29. septembra, oko 2 sata ujutru, na ulazu u Inđiju, iz pravca Novog Sada, na samo 500 metara od kuće Lazića. Miroslav je sa suprugom i sinom bio kod brata, koji je slavio punoletstvo svog sina. Na povratku iz restorana, Miroslav je vozeći "fijat stilo karavan" iznenada izgubio kontrolu nad vozilom. Automobil je naglo sleteo s puta, udario u drvo i prevrnuo se na krov.

U povorci za sanducima išli su najbliži rođaci, dok su otac i baka nesrećnog Miroslava onemoćali od bola, kolima prebačeni od kapele do grobnice.

- Deco moja.  Šta nam se ovo desilo?  Nemojte nas ostavljati!  - kukala je baka Mira iznemoglim glasom.

U nepreglednoj koloni naroda, za Savinim kovčegom, koračala je njegova supruga Danijela, koja je kobne večeri ranije napustila proslavu kako bi nahranila njihovu šestomesečnu bebicu. Ona je poljubila kovčeg pre spuštanja u raku i poslednji put se oprostila od supruga.

- Danijela ne može da progovori. Onemoćala je od bola. Živeli su u velikoj ljubavi. Užasno je sve ovo, posebno kada znate da je za Savom ostala bebica, koju majka u takvom šoku treba još i da doji - kaže jedna prijateljica.

Poslednji govor nad odrom troje Lazića održao je Radmilin kolega s posla, opraštajući se u ime svih zaposlenih u kompaniji "Univereksport", gde je bila zaposlena.

(P. Marković)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA