Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo zbog čega se pomera eventualna peta utakmica finala ABA lige

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada je sve mnogo jasnije...

  • 9
Nikola Topić, KK Crvena zvezda, KK Partizan Foto: MN Press/Nebojsa Parausic

Tokom dana se pojavila informacija da će se eventualna peta utakmica finalne serije ABA lige pomeriti za dan kasnije. Naime, peta utakmica je na programu 25. maja, a tog dana je zakazana i proslava titule fudbalera Crvene zvezde.

Fudbaleri crveno-belih osvojili su sedmu uzastopnu titulu u Superligi Srbije, a matematički su je obezbedili na meču sa TSC-om, koji je odigran 2. maja. Ipak,  fešta je zakazana za poslednje kolo kada na Marakanu dolazi ekipa Čukaričkog.

Sa druge strane, u ponedeljak počinje finalna serija ABA lige, a u borbi za trofej našli su se Partizan i Crvena zvezda. U prve dve utakmice domaćin će biti Crvena zvezda, treću i eventualnu četvrtu organizuje Partizan, dok bi eventualna majstorica, u kojoj će Zvezda biti domaćin, bila zakazana za 25. maj.

Kako stvari stoje, potencijalni peti meč ABA lige biće odložen i to na zahtev policije, jer organi reda ne bi mogli da obezbeđuju dva velika događaja istog dana.

(Telegraf.rs)

Video: Jogi Ferel isključen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oki

    12. maj 2024 | 21:30

    Mislim da nece biti potrebno pomeriti ⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️

  • bg

    12. maj 2024 | 23:16

    Napredna zvezdana ponos sns a

  • suknjice iz tirane

    12. maj 2024 | 22:21

    bice sve gotovo u tri koraka..metla vam je spremna ako ne pobjegnete sa terena--znamo vas kao pobjegulje i suknjicare iz tirane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA