SENZACIONALNO: Masakr porodice u Alpima ima potpis srpske mafije!

Veštačenjem je dokazano da je ubica koristio jugoslovensku verziju automatskog pištolja "škorpion", zbog čega se sve češće tvrdi da je ubica plaćenik iz srpskih mafijaških krugova

  • 3

Analitičar Centra za prevenciju kriminala u Parizu Mark Drižu kaže da je sasvim izvesno da je plaćeni ubica, koji je na brutalan način ubio porodicu Al Hili u francuskim Alpima, iz balkanskog podzemnog miljea.

- Francuska policija za sada može samo da nasluti kojoj državi je bilo u interesu surova likvidacija porodice naturalizovanog Britanca Saada al Hilija. U filmskoj sačekuši ubijen je on i njegova porodica, kao i slučajni prolaznik sa sve "duplim overavanjem" u glavu, što ukazuje na vojnu obuku ubice. Veštačenjem je dokazano da je ubica koristio jugoslovensku verziju automatskog pištolja "škorpion", zbog čega se sve češće tvrdi da je ubica unajmljeni plaćenik iz srpskih mafijaških krugova - kaže on.

Drižu dodaje da poslednjih godina mnoge obaveštajne službe koriste usluge srpskih ubica na isti način kako je to radila nekadašnja jugoslovenska Udba u borbi protiv političke emigracije na Zapadu.

- Mnogi od njih su bivši vojnici sa ratnim iskustvom, dobrim vezama i nemilosrdnim karakterom. Poternice za ratne zločine i beg zbog posleratne kriminalne prošlosti čini ih idealnim kadrom za realizaciju najprljavijih zadataka - tvrdi Drižu.

Sedmogodišnja devojčica koja je preživela masakr, izašla je iz kome, ali je i dalje previše povređena da bi mogla da bude ispitana. Njeno svedočenje je od ključnog značaja jer je jedina koja je možda videla ko je pucao.

Njena mlađa sestra rekla je da je čula pucnje, ali da nije ništa videla.

(D. Z. / izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    1. oktobar 2012 | 11:45

    Kako vas bre vise nije sramota.Sve prljavo,odvratno po svetu rade srbi

  • Dime

    2. oktobar 2012 | 10:55

    Pa Canal+ je pisao i pravio emisiju na prolece 2012 o Pink Panterima http://www.youtube.com/watch?v=jGzF5ZnOtD4&feature=related i kao srbi srbija ratno podrucije , gledajte kako drze automate itd da nesmaram sad , smesno a ciganmale i lopova i slicnih po evropi na lopate na sve strane bukvalno po celoj evropi pa cak negde mnogo vise nego kod nas ko je putavao taj zna potpisujem da su marselj i napulj 3 puta gori nego cela srbija fujj

  • tAMO NEKI

    1. oktobar 2012 | 11:34

    Šta je tu senzacionalno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA