LEPOTA UBIJA: Prva pratilja ubila brazilsku misicu (FOTO)

Adjen Matijas (20), prva pratilja izbora za mis u Kirjaki, zajedno sa dečkom i svojim plesnim partnerom ubila je svoju protivnicu. Motiv ubistva bilo je snimanje spota koje je pobednica dobila, a za koji je Matijasova mislila da će joj pomoći u karijeri

  • 4

Adjen Matijas (20) prva pratilja lokalnog takmičenja u lepoti u Karjakiki, ubila je uz pomoć dečka svoju protivnicu i pobednicu Alini Oliveiru (21).

Matijasova, koja je iz Brazila, njen dečko Dejvid Korea i partner za ples Žulirmeson Baston optuženi su za prvostepeno ubistvo pošto je Oliveira pronađena mrtva 21. septembra u bašti hotela, gde je trebalo da snima spot sa poznatim lokalnim bendom.

Naime, veruje se da je u nju s leđa pucao Korea dok je motociklom prolazio kroz baštu hotela. Nesrećna devojka je pogođena sa dva hica. Matijasova i Baston su policiji kasnije priznali da su planirali ubistvo.

- Oni su smatrali da je Oliveira uzela nešto što je njihovo. Adjen je posle takmičenja pala u depresiju i ubedila je dečka da ubije Alini kako bi dokazao da je voli. Ona je verovala da će, kada uklone misicu, nju sledeću pozvati na snimanje spota - izjavio je šef policije Adroaldo Lopez.

Nakon ubistva, Baston je svojoj plesnoj partnerki Matijasovoj poslao poruku, poručujući joj da "sada može da ima i šunku za doručak", a "šunka" je u Brazilu sleng za leš. Baston je u policiji rekao kako su on i Matijasova verovali da, ako ona osvoji mesto u spotu, to će za njih biti prekretnica u karijeri o kakvoj su sanjali.

- To je bio momenat očaja. Oduvek smo želeli da budemo poznati plesači. Naši pokušaji da uspemo nikada nisu urodili plodom. Tako se Adjen dogovorila sa dečkom. Rekla mu je će biti srećna ako on to uradi za nju, i on je uradio šta je uradio - ispričao je Baston za TV "Gazeta".

Policija je navela da su Matijasova i Baston naručili smrt rivalke pošto su pročitali na Oliveirinom Fejsbuku da će uskoro snimati spot.

Trojka je čak i isplanirala rezervni način ubistva. Jedan od planovaa bio je i da pucaju na autobus kojim bi Oliveira išla na snimanje spota, ali Korea nije hteo da nastradaju nedužni ljudi.

(I. D. / Kurir.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA