HIT NA SAJTU "DIP PARPL": Ministar iz RS peva "Soldier of Fortune" (VIDEO)

Ministar nauke i tehnologije u Vladi RS Jasmin Komić izazvao je opšte oduševljenje članova benda "Dip parpl" i njihovih fanova kada je otpevao pesmu "Soldier of Fortune". Jedan od komentara na njegovo izvođenje bio je i da ministra treba postaviti za vladara sveta

  • 5

Da ministar nauke i tehnologije u Vladi RS Jasmin Komić sjajno peva zna cela Bosna i Hercegovina, a odnedavno i ceo svet.

Naime, gostovanje ministra Komića u emisiji Mate Đakovića "Telering", koja se emituje na televiziji OBN, postalo je hit na Jutjubu.

Ministar je uživo u emisiji otpevao i odsvirao na gitari pesmu "Soldier of Fortune" benda "Dip parpl" i ostavio bez daha sve gledaoce.

Odmah nakon emisije, snimak je postavljen na internet, a o kvalitetu ministrovog pevanja i sviranja dovoljno govori i činjenica da se video našao i na oficijelnoj internet stranici benda "Dip parpl"!

Ministar je dobio i novi nadimak, Professor of Fortune, a fanovi legendarnog benda za ministra imaju samo reči hvale.

"Sve pohvale za profesora", "Izaberite ga za vladara sveta", "Treba da očekuje da ga članovi benda pozovu i zamole ga da svira s njima", samo su neki od komentara ispod snimka.

Pogledajte video sa oficijelnog sajta grupe "Dip parpl".

(Telegraf.rs / Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mio

    15. oktobar 2012 | 22:54

    Respect!!!

  • Biljana

    15. oktobar 2012 | 21:46

    Bravo za ministra! :-)

  • Zeljko

    15. oktobar 2012 | 19:23

    E svaka cast za ministra. I to ga otpeva za desetku. Ne znam kakav je ministar, ali ovo mu bas ide. Mozda bi nam bilo lakse da podnesemo sve sto nam se desava kad bi i nasi ministri znali ovako da pevaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA