MISTERIJA DRMA FRANCUSKU! Ko je napravio dete lepoj ministarki?

Seksualne navike Rašide Dati su na površinu isplivale kada je od francuskog multimilionera tražila očinstvo za svoju ćerku, koji je pred sudom kao njene ljubavnike naveo Nikolu Sarkozija, bivšeg španskog premijera Aznara i mnoge druge. Mediji spominju i njenu bliskost sa Alenom Delonom

  • 0

Francuska ministarka pravosuđa očigledno je vodila aktivan ljubavni život, a to se otkrilo u trenutku kada je mogućeg oca svoje ćerke dovela pred sud.

 

Naime, 47-godišnja francuska ministarka pravde Rašida Dati ubeđena je da je multimilioner Dominik Desenje (68) otac njene trogodišnje ćerke Zore, ali on uporno odbija da pristane na DNK testiranje, a na svetlo dana izbacio je i neke zanimljive informacije.

 

On tvrdi da se ministarka u trenutku začeća viđala sa čak osam različitih muškaraca, a jedan od "osumnjičenih" je i bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi.

 

Desenje je za francuski časopis "M" rekao da se ministarka u isto vreme viđala i sa poznatim TV voditeljem, jednim ministrom, bivšim španskim premijerom Hozeom Marijom Aznarom, katarskim državnim tužiocem, bratom Nikole Sarkozija, a spominje se i bivši francuski predsednik. Mnogi francuski mediji govore i o bliskosti sa Alenom Delonom, čuvenim glumcem koji je već decenijama seks-simbol u svojoj zemlji, ali i u ostatku sveta.

 

Ovo samo dodatno narušava imidž francuskih političara. Podsetimo, u medijima je nedavno izašla i priča o francuskoj prvoj dami Valerie Trierweiler koja je u jednom periodu bila ljubavnica sadašnjeg supruga Francoisa Hollandea i konzervativca Patricka Devdjiana. Naravno, svi su u tom razdoblju bili ili u braku ili u dugim vezama.

 

(M. B. / Izvor: Hercegovina.info)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA