SKANDALOZNO: Klinika "Gala medika" reklamira popust na abortus!

Nakon objavljivanja ove ponude u medijima, sporni oglas je tokom noći nestao, pa prethodni link koji je vodio ka ovom oglasu, sada korisnike interneta upućuje na naslovnu stranu ovog sajta

  • 7

Da je konkurencija među privatnim klinikama u Beogradu velika i da se one bore za svakog svog pacijenta, to je poznata stvar. Međutim, "Gala medika klinika" je otišla u korak dalje, pa je u želji za boljim publicitetom, dala popust na abortuse i ovu akciju obelodanila na internet sajtu Kupimo.rs!

Tako sve one zainteresovane žene koje žele prekid trudnoće, mogu, samo u narednih pet dana, koliko traje ova akcija, da u ovoj klinici obave abortus, umesto za 25.000 dinara, sa popustom od 25 odsto, za 18.000 dinara.

U oglasu koji stoji na sajtu na kome se reklamiraju popusti i pristupačne cene raznih firmi, stoji da je ova ponuda u opticaju još 5 dana, a ukoliko želite, možete da ovu "uslugu" poklonite i prijatelju?!

"Žena koja želi da prekine trudnoću obraća se ginekologu koji pre svega utvrđuje starost trudnoće, zatim pribavlja nalaze o krvnoj grupi i Rh faktoru, kao i anamnestičke podatke o ranijim bolestima. Prekid trudnoće se prema zakonskim osnovama može izvršiti do navršene desete nedelje trudnoće. Ponuda obuhvata prekid trudnoće sa anestezijom. Kupon možete iskoristiti do 20.12.2012. godine", stoji u oglasu.

Inače, nakon objavljivanja ove ponude u medijima, sporni oglas je tokom noći nestao, pa prethodni link koji je vodio ka ovom oglasu, sada korisnike interneta upućuje na naslovnu stranu ovog sajta.

(I. M. / Izvor: Kupimo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • peratrta

    7. novembar 2012 | 00:16

    sada samo nedostaje pogrebna radnja koja daje popust na samoubistva

  • русија

    7. novembar 2012 | 02:38

    ово су сигурно они што подржавају педерску параду..... што више деце побију мање срба у србији.... за кога раде?

  • mabula

    7. novembar 2012 | 07:51

    skandalozno je što je abortus legalan a ne to što ljudi reklamiraju ono što i inače svi znamo da rade. ne znam čemu sad puritarizam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA