ROMNI ČESTITAO OBAMI: Želim ti svu sreću i molim se za tebe! (FOTO)

- Upravo sam zvao Obamu i čestitao mu na izbornoj pobedi. Zaslužili su je. Žalim mu sreću u naredne četiri godine i da dobro vodi našu zemlju - rekao je republikanski kandidat pred svojim pristalicama u Bostonu

  • 0

Republikanski kandidat Mit Romni čestitao je Baraku Obami izbornu pobedu govorom pred svojim pristalicama u Bostonu. On je na završni govor došao sa kompetnom porodicom, a sačekale su ga ovacije priličnog broja pristalica.

 

Romni je poželeo sreću Obami i pozvao svoje pristalice da prevaziđu političke razlike sa demokratama.

 

- Upravo sam zvao Obamu i čestitao mu na izbornoj pobedi. Zaslužili su je. Žalim mu sreću u naredne četiri godine i da dobro vodi našu zemlju - rekao je Romni, a zatim su usledile ovacije.

 

 

Romni se zahvalio potpredsedničkom kandidatu Polu Rajanu, porodici i svima koji su učestovali u kampanji.

 

- Hvala Polu Rajanu na pomoći u kampanji. On je, uz moju suprugu En, najbolji izbor koji sam napravio u životu. Nadam se da će sa svojim intelektualnim i moralnim vrednostima nastaviti da služi SAD. Hvala i En, mojoj predivnoj ženi, bila bi sjajna prva dama SAD. Za mene je to već veoma dugo. Hvala mojim sinovima i njihovim porodicama na podršci tokom kampanje. Hvala i timu koji je vodio kampanju. Toliko su se potrudili za mene, ali i zemlju koju volimo - poručio je Romni.

 

On se posle toga direktno obratio biračima.

 

- Naša nacija je na ključnoj tački, ne smemo sada da se delimo. Svi moramo da se trudimo da zadržimo najvažnije vrednosti ove zemlje i svako treba da dâ sve od sebe za dobrobit naše zemlje. Verujem u Ameriku i njene ljude. Ovi izbori su gotovi, ali naši principi opstaju. Principi na kojima je ova zemlja nastala treba da budu vodilja ka boljoj ekonomiji. Pol Rajan i ja smo dali sve od sebe, znate to dobro, ali narod je odabrao drugog kandidata i sve što možemo sada je da se pomolimo za njega, da bi omogućio Americi bolju budućnost - rekao je Obamin protivkandidat.

 

(M. S. / Izvor: B92)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA