SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE: Kristijan se razveo u zatvoru!

Ikona beogradskog podzemlja je ponovo singl, nakon što je nedavno u zatvoru dobio sudsku odluku kojom se na šestogodišnji brak sa suprugom Suzanom stavlja tačka

  • 4
Kristijan Golubović i Suzana Foto: S. Pikula

Aleksandar Kristijan Golubović (42), jedan od najpoznatih ljudi beogradskog podzemlja, ponovo je sam. On se, kako "Alo" nezvanično saznaje, zvanično razveo od supruge Suzane Golubović (33), a nedavno je u zatvoru dobio sudsku odluku kojom se na šestogodišnji brak, sklopljen u "Zabeli", stavlja tačka. Rešenje o razvodu dočekalo ga je u ćeliji pritvorske jedinice Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Ovaj žestoki momak, međutim, juče na suđenju za trgovinu drogom nije otkrio da nije više u braku, iako ga je sudija pitala da li ima nekakvih izmena u njegovim ličnim podacima.

- Sve je isto - rekao je Golubović.

Suzana je početkom maja podnela zahtev za razvod braka, a da im u zajedničkom životu ne cvetaju ruže, odalo ih je to što je ona prestala da dolazi na Kristijanova suđenja, koja ranije nije preskakala. Ona je tada u medijima izjavila da su oboje odlučili da se raziđu.

- Dogovorili smo da se je najbolje da se razvedemo jer nema logike da tako dugo budem sama. Nisam veštica koja bi ga ostavila jadnog i samog u zatvoru. Složili smo se da je najbolje za mene da se raziđemo. Zajedno smo osam godina, ali je Kristijan od toga sedam proveo u zatvoru - rekla je Suzana i otkrila da je Kristijan odluku podneo razumno.

Njih dvoje su se venčali 28. septembra 2006. godine u požarevačkom zatvoru, gde je Kristijan služio kaznu za reketiranje. Tada je rekao da jedva čeka pravu svadbu kad izađe. Međutim, samo godinu dana je bio na slobodi, od januara 2009. godine do 2010, kada je uhapšen zbog dilovanja droge. U martu ove godine Apelacioni sud je delimično ukinuo presudu kojom je osuđen na sedam i po godina robije i pravosnažno ga osudio na dve godine i tri meseca zbog nedozvoljenog držanja oružja, dok je za trgovanje drogom taj sud naložio novo suđenje.

Goluboviću, koji je javnosti poznat i po bekstvu iz grčkog zatvora "Malandrino", gde je ležao zbog oružane pljačke, lisice na ruke stavljene su prilikom preuzimanja 125 grama heroina ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu. Tereti se da je organizovao kriminalnu grupu koja je trgovala narkoticima na liniji Novi Pazar - Beograd, od početka avgusta 2009. godine do 16. janura naredne, kada su svi uhapšeni.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo / foto: S. Pikula)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gile

    10. novembar 2012 | 13:38

    udala si se zbog para a razvela si se posto nisi smela da ga prevaris

  • ma daaaaj

    9. novembar 2012 | 23:50

    zasto "ikona"? zasto "zestok"? sta taj lik ima od skole? koji uspeh u zivotu je postigao? cime je zasluzio da se "velica" u medijima? i to klinci treba da citaju? ... njemu i slicnima ne treba pominjati imena kako bi sto pre otisli u zaborav....

  • milan

    9. novembar 2012 | 20:22

    od tih 6 godina, zajedno su bili 5 meseci :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA