PRAVDA: Suspendovan policajac koji je uhapsio samohranu majku na Dorćolu!

Milosav Siković koji je juče brutalno priveo samohranu majku u Višnjićevoj ulici suspendovan je i protiv njega će biti pokrenuti disciplinski i krivični postupak

  • 7

Milosav Stiković, policajac koji je juče u Višnjićevoj ulici uhapsio ženu pred njenom maloletnom ćerkom, suspendovan je danas odlukom načelnika beogradske policije Stevana Bjelića, prenosi "Blic".

Protiv Stikovića će biti pokrenut disciplinski, ali i krivični postupak zbog prekoračenja ovlašćenja.

Glavni policijski savetnik Policijske uprave za grad Beograd Nikola Pupovac najavio je danas da će policajac biti suspendovan.

- Kolega će biti udaljen do okončanja disciplinskog postupka, biće suspendovan, a radna grupa koju je formirao načelnik policijske uprave je u stalnom kontaktu sa tužiocem - rekao je Pupovac za Televiziju B92.

On je kazao da konačnu odluku očekuje vrlo brzo i naveo da je radna grupa već napravila preliminarni izveštaj, iz koga proizlazi discilinska odgovornost policajaca.

(Telegraf.rs / izvor: Blic, Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ender

    15. novembar 2012 | 16:58

    Ma da se otpusti! Radi vec 20 god. znaci da se zaposlio u milosevicevo vreme, verovatno misli da se vratile devedesete zbog dacica. A batine u nekom mraku mu ne ginu.

  • psiho

    15. novembar 2012 | 17:12

    sad tako suspendovan moze da glumi policajca u obezbedjenju nekog tamo splava - kluba dok matletira narod po ulici bez da ga snima kamera! Kad prodje neko vreme eto nam ga opet sa znackom hapsi bakice po pijaci zbog neoporezivanja.

  • stole

    15. novembar 2012 | 21:36

    Preterivanje novinara i pritisak na javnost.....a niko ne spominje da je i ovaj policajac samohrani otac!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA