TRAGIČNO: Porodični pas smrtno ugrizao bebu staru osam dana (FOTO)

Hari Harper umro je u bolnici nakon što ga je izgrizao džek rasel terijer. Otac i majka - tinejdžeri koji ne žive zajedno već sa svojim roditeljima - nemaju reči kojima bi opisali tugu zbog gubitka

  • 2

Porodica novorođenčeta Harija Harpera potpuno je skrhana: tek osam dana stara bebica Heri Harper umrla je od povreda koje je zadobila kada ju je napao kućni ljubimac, pas rase džek rasel terijer, dok je boravio kod bake i deke.

- Nemamo reči kojima bi opisali gubitak koji smo pretrpeli. Potpuno smo uništeni - izjavila je dečakova porodica, koja je od javnosti zatražila da ih ostave da tuguju u miru.

Ekipe policije i hitne pomoći sjurile su se u utorak nakon dojave u porodičnu kuću u Šropširu, ali uprkos velikim naporima bolničara da spasu bebu, ona je umrla u bolnici. Dečakova majka Mikajla (19) u vreme napada bila je kod svojih roditelja Gordona Bela (42) i Tereze (40).

Mikajla je u "tvitovima" iskazivala koliko ju je rođenje sina usrećilo, a samo dan pre dečakove smrti napisala je da on dobija mnogo poljubaca.

Portparol policije rekao je da službenici čekaju rezultate nalaza, a pokrenuta je i istraga kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti. Podaci kojima policija u ovom trenutku raspolaže ukazuju na to da je za smrt kriv ugriz psa koji je nakon nesreće uspavan.

Sused Nadžel Pičford kaže da je pas bio mali, ali zloban.

- Ovo je jako tužna vest, i cela ulica je šokirana. Pre samo par dana bebu su iz bolnice doveli kući - rekao je on i dodao da je gledao televiziju kad je u jednom trenutku čuo vozilo hitne pomoći.

- Nakon toga došla su i četiri policijska automobila i zabrinuo sam se da se nešto ozbiljno dogodilo. Video sam da su službenici u forenzičkim odelima. Ulazili su i izlazili iz kuće celo jutro - objasnio je Najdžel.

Harijeva majka je prošli mesec na Tviteru objavila da joj je pas uništio omiljenu plišanu igračku, ali nije jasno je li to isti pas koji je napao i njenog sina, pošto ova porodica ima dva ljubimca.

Dečakov otac Tom Harper (19) živi u obližnjem Šifnalu s roditeljima Andreom i Nevilleom i starijim bratom Nikolasom. Porodica je u šoku nakon tragičnog događaja.

(M. B. / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nascimento

    22. novembar 2012 | 14:57

    cek cek,ovo nije opasan pas iz kategorije bull - neeemoguce da je on napao,ovo je dezinformacija,samo stafovi i pitovi napadaju ljude! :p

  • DanieliGabrijela Ocvirek

    22. novembar 2012 | 17:29

    strava i uzas... :S :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA