NASMEJANI MARKO MIŠKOVIĆ: Na saslušanju je bilo super! (FOTO) (VIDEO)

Sin vlasnika "Delte" Miroslava Miškovića saslušan je u zgradi SIV1, u svojstvu građanina, u vezi sa poslovanjem firme "Delreal"

  • 8

Sin vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića Marko saslušan je danas u Upravi kriminalističke policije u svojstvu građanina.

Ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković izjavio je da je Marko Mišković saslušan u vezi sa poslovanjem firme "Delreal".

- On je saslušan u vezi sa predmetom "Delreal", kao i Miroslav Mišković pre nekoliko dana, a ako bude potrebno i u drugim slučajevim postupićemo na isti način - precizirao je Selaković.

Mišković je u zgradu MUP-a Srbije došao sam, sa slušalicama u ušima i tamnim naočarima, a po izlasku iz zgrade SIV 1 oko 14.20 časova, na pitanje novinara kako je proteklo saslušanje, kratko je nasmejan odgovorio: "Super".

Mišković je u Upravu kriminalističke policije došao oko 9 časova, a saslušanje je počelo u 10.45 jer se čekao tužilac.

Prema navodima pojedinih medija, Marko Mišković je trebalo da bude saslušan i o kupoprodaji 47,59 odsto vlasničkog udela Preduzeća za puteve Niš, ali i da objasni saradnju svog preduzeća "Mera investment fund" sa Holandskih Antila sa "Nibens grupom" Mila Đuraškovića.

Beogradski mediji su prethodnih Marka Miškovića dovodili u vezu i sa odbeglim narko-bosom Darkom Šarićem, odnosno sa firmama koje su u njegovom vlasništvu.

U zgradi MUP-a oko 13 časova se pojavio Zoran Baki Anđelković koji se kratko obratio novinarima: "Šta ću, kad mi drug radi ovde u zgradi".

Podsetimo, Miroslav Mišković saslušan je u policiji u ponedeljak u vezi s poslovanjem svog preduzeća "Delreal" i korišćenjem zemljišta u Bloku 53, uz auto-put Beograd-Zagreb.

On je tokom četvoročasovnog razgovora, na koji je došao bez advokata, krivicu uglavnom prebacivao na svoje saradnike koji su bili odgovorni u "Delrealu".

(D. Z. / Foto: S. Pikula)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pexx

    7. decembar 2012 | 13:15

    S' vokmenom ...hahahahahahhhahhaahhaahhhahhaahahhaha Pa to se ne koristi vec "brdo" godina .... ahahahaaja :)))))

  • srdjana

    7. decembar 2012 | 14:32

    kakve gluposti nas zanima sve to...umesto da se vise uvede zakon da sve sto je stekao nezakonito da mu se i oduzme i naravno i da odlezi...a ne osude na dve,pet i izadje a ovamo obezbedio i praunucade od tog sto se nalapao....dogod to nebude tako ovo ozbiljna drzava nemoze da bude....

  • jovica

    7. decembar 2012 | 13:26

    De ne se.. da ste napisali sa vokmenom,cisto sumnjam da slusa lik jos kasete,a ne da nosa i vokmen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA