DOLIJAO: Uhapšeni napadač sa Trga Republike priznao da je ubadao ljude! (VIDEO)

Uhapšeni Marko Kostić (23) iz Ćićevca, bio je po zanimanju moler i zaposlen u KFC Beograd. On je priznao da je ubadao ljude ali se ne seća detalja jer je, najverovatnije bio pod uticajem alkohola ili droge

  • 7

Beogradska policija je u jednom iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Medaković uhapsila napadača sa Trgu Republike Marka Kostića (23) iz Ćićevca, osumnjičenog da je u novogodišnjoj noći nožem povredio sedmoricu mladića.

- Kostić, kome je određeno policijsko zadržavanje, priznao je šta je uradio i na saslušanju je rekao da je "u pitanju bio alkohol" -rekao je premijer Srbije Ivica Dačić novinarima u Beogradu.

Ministar Dačić je rekao i da je pronađeno još jedno lice koje je bilo u društvu Marka i da se istražuju okolnosti u vezi sa napadom.

Kako saznaje naš portal, pripadnici Odeljenja za krvne delikte Policijske uprave Beograd uhapsili su Marka Kostića oko 13 sati u iznajmljenom stanu, u iznajmljenoj sobi, u beogradskom naselju Medaković, u Ulici Borivoja Stevanovića.

Kostić još nije prebačen u zgradu MUP-a u Bulevaru despota Stefana, jer se vrši uviđaj i pretres stana u kojem je napadač pronađen, a i prebačen je na Urgentni centar gde će mu biti ukazana pomoć i sanirane povrede koje je zadobio u tuči.

Prema našim saznanjima Kostić nije nikad osuđivan ali je u Beogradu protiv njega podnešena prijava zbog krađe, a u Ćićevcu zbog nasilničkog ponašanja.

Kostić, koji je po zanimanju moler, a zaposlen je u KFC - u Beogradu, priznao je policajcima da je ubo ljude na Trgu Republike, ali se ne seća detalja jer je, najverovatnije bio pod uticajem alkohola ili droge.

U njegovoj sobi je nađena krvava odeća koju je on nosio, ali ne i nož jer osumnjičeni ne zna gde ga je bacio.

Prethodnih dana Kostić je pravio probleme u zgradi, lomio je prozore i nasilno se ponašao, pa je predsednik kućnog saveta stanara čestitao policiji na njegovom hapšenju.

Podsetimo osumnjičeni je u novogodišnjoj noći prvo izbo Dejana V. i njegovog druga Lazara I. Prilikom bekstva povredio je još pet osoba na Trgu, među kojima su bila i dvojica Tunišana.

Napadač je, prema prvim informacijama, išao unaokolo i nasumice ubadao prolaznike, nalik onome što je Ljubomir Trifunović (19) učinio tokom "Bir festa" u avgustu 2011. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тале

    5. januar 2013 | 19:01

    Што га не избаце сада на Трг Републике да га каменујемо до смрти!

  • Bojan

    5. januar 2013 | 17:44

    Cestitke MUP-u i interventnoj jedinici.

  • Huawei

    5. januar 2013 | 16:33

    Sada za svaki ubod po 10 pesnica od svakog pandura, pa onda na sudjenje. Stoka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA