RUSKA PROGNOZA ZA EVROPU 2035: Srbija bez dela Vojvodine, s Hrvatskom deli Bosnu, rađa se Velika Albanija!

Ruskim ekspertima pomogao je Zbignjev Bžežinski, kao i naučni radovi Samjuela Hantigtona. Bosna više neće postojati, Srbija će ostati bez Kosova i severnog dela Vojvodine, a Crna Gora će postati još manja

  • 21

Srbija ostaje bez svojih pokrajina, Bosna i Hercegovina neće postojati, a od Kosova i dela Makedonije biće formirana Velika Albanija, procena je ekspertske grupe Rusa koja je napravili mapu Evrope za 2035. godinu. Istraživanje je rađeno na osnovu dokumenata CIA, ruske službe GRU i još nekoliko izvora. Ozbiljne promene očekuju i Španiju, Francusku i Veliku Britaniju.

Na čelu ekspertske grupe, koja je pomogla ruskim stučnjacima u formiranju ove mape, nalazi se poljski politikolog Zbignjev Bžežinski, a korišćeni su i spisi američkog politikologa Samjuela Hantigtona, a prema njihovim procenama, Balkan očekuju ozbiljne promene. Naime, teritoriju Bosne i Hercegovine će podeliti Srbija i Hrvatska, a nastaće i Velika Albanija, koju će činiti Albanija, Kosovo i deo Makedonije. Takođe, na mapi je primetno da će deo Vojvodine biti odvojen od Srbije.

Serija velikih teritorijalnih promena počeće u Britaniji, gde će Škotska proglasiti nezavinost, što će predstavljati inicijalnu kapislu za ujedinjenje IrskeKatalonci i Baski će proglasiti nezavisnost od Španije, što će imati posledice i u susednoj Francuskoj, gde će, kako navode ruski eksperti i početi "raspad multikulturalizma". Na jugu Francuske će nastati islamska država, a oblast Loren će se priključiti Nemačkoj.

Raspašće se i Belgija, a Flamanci će se priključiti Holandiji, dok će se Italija raspasti na bogati sever i siromašni jug, a Sardinija i Sicilija će proglasiti nezavisnost. Tužna sudbina, smatraju ruski analitičari, očekuje i Poljsku, koja će morati da se odrekne delova teritorije posle serije novih sporazuma između Rusije i Nemačke.

Belorusija će nestati i postaće deo Rusije, kao i delovi baltičkih država i Ukrajine. Velike promene se očekuju i na Kavkazu, jer se smatra da Rusija neće moći da zadrži Čečeniju i Dagestan.

(M. S. / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    14. januar 2013 | 11:58

    I..........sta je bilo kad su se probudili?????

  • rs

    14. januar 2013 | 12:26

    nema sanse da ce RS biti u Hr...koja glupost

  • ДЕЛИЈА - ПАНЧЕВО

    14. januar 2013 | 12:50

    МА КОЈА ВЕЛИКА албанија КОСОВО ЈЕ СРБИЈА, КАО И ВОЈВОДИНА.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA