HIT! Bajden se "proglasio" za predsednika SAD (VIDEO)

Potpredsednik SAD Džo Bajden napravio je veliki gaf, koji su ovekovečile kamere. Tokom govora izleteo mu je lapsus samo nekoliko sati pre polaganja zakletve Baraka Obame

  • 1

Na inauguracionom balu u Ajovi potpredsednik SAD Džo Bajden, između ostalog, rekao je: "Ponosan sam što sam predsednik Sjedinjenih Država".

Publiku je to dobro nasmejalo, većina je i zapljeskala, a Bajdenov sin, inače državni tužilac, prekinuo je govor svoga oca i rekao okupljenima kako je pogrešio.

Kada je shvatio šta je rekao, Bajden se ispravio i rekao da je "ponosan što je potpredsednik SAD".

"Još sam ponosniji što sam potpredsednik u doba mandata Baraka Obame", zaključio je Bajden.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija Čvorović

    21. januar 2013 | 14:52

    Jedan od najzagrizenijih za bombardivanje Srbije, on je prisilio Clintona da donese poražavajuću odluku. U poslednjih 20 godina vlast u Beloj kući se menja od Republikanaca do Demokrata ali pretstavnik vladara iz senke uvek ostaje. Nije on pogrešio što je rekao da mu je drago da je presednik Amerike jednostavno se smejao u lice širokim narodnim masama na čijim leđima on i ceo taj režim u Americi, Britaniji i Izraelu opstaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA